Skip to main content

Profit.ro se lansează astăzi. Orlando Nicoară, managerul proiectului. Fostul șef al McDonald's, în consiliul de administrație.

 
Profit.ro se lansează astăzi. Orlando Nicoară, managerul proiectului. Fostul șef al McDonald's, în consiliul de administrație.
Profit

UPDATE. Site-ul profit.ro a devenit funcțional începând cu ora 15.00.

Publicitate

Proiectul editorial Profit.ro se lansează astăzi, în următoarele ore. Site-ul financiar are o echipă de aproximativ 20 de jurnaliști, iar din consiliul de administrație face parte și fostul șef al McDonald's, Marian Alecu.

Detalii, în continuare:

  • Consiliul de Administrație al Profit.ro are trei membri: Oana Osman (fost redactor-șef Capital), omul de afaceri Andreas Fuhrman și Marian Alecu, fostul manager al McDonald's în perioada 1995-2009.
  • În prima fază, proiectul are cinci acționari: patru jurnaliști (Oana Osman, Cristi Popa, Ovidiu Tempea, Thomas Dincă) și Andreas Fuhrman. Un alt finanțator al proiectului este și Paula Dobrescu, dar ea nu figurează deocamdată în structura de acționari.
  • Profit.ro reunește deja câteva zeci de jurnaliști specializați pe economic, printre care fostul redactor-șef al Capital, Oana Osman și Cristi Popa, fost redactor-șef al Ziarului Financiar la sfârșitul anilor 90 și coordonator al departamentului economic al Mediafax.
  • Jurnaliștii din echipa Profit.ro: Oana Osman, Cristi Popa, Ovidiu Tempea, Thomas Dincă, Adrian Dumitrache, Adrian Moșoianu, Liviu Iancu, Florin Rusu, Ana Maria Pentcan, Cristina Cuncea, Șerban Bușcu, Cristian Vasilcoiu și Mihai Baniță.

Care este investiția?

Contactat de Paginademedia.ro, Orlando Nicoară nu a precizat care este nivelul investiției.

"Ceea ce pot spune este că proiectul Profit.ro este finanțabil timp de un an și în condițiile în care nu are venituri", a precizat Orlando Nicoară, care deține și domeniul Profit.ro.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu