Skip to main content

Programul Antena 3 pe online va fi pe bani. Taxă pentru vizionarea online a Antenei 3, de la 1 noiembrie

 
Programul Antena 3 pe online va fi pe bani. Taxă pentru vizionarea online a Antenei 3, de la 1 noiembrie
antena 3

Antena 3 anunță pe site-ul postului de televiziune o taxă pentru imaginile difuzate live pe net. Astfel, cei care vor să vizioneze postul de știri online vor trebui să plătească o taxă de 1 euro. „Am reușit să ne susținem singuri, în condițiile în care distribuitorii offline și online nu au contribuit cu nimic pentru conținutul oferit. Iată de ce ne vedem obligați ca, începând cu 1 noiembrie, să introducem un abonament lunar pentru vizionarea online a postului Antena 3, în regim live”, se arată în scrisoarea reprezentanților postului de știri adresată telespectatorilor.

„Facem acest lucru cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneți alături și în această nouă etapă, impusă de condițiile pietei”, au mai adăugat aceștia.

Scrisoarea integrală, în continuare:

Publicitate

Dragii noștri prieteni,

Suntem alături de voi de zece ani, timp îndeajuns pentru a ne cunoaște bine, a ne susține, a ne prețui reciproc. Relația pe care am stabilit-o este onorantă și ne responsabilizează, motivîndu-ne să vă oferim un produs jurnalistic relevant.

Aprecierea voastră constantă ne-a dat puterea de a rezista intimidărilor, de a rosti adevăruri, de a păstra o poziție critică, fermă față de guvern, indiferent de partidele politice aflate la putere. Grație solidarității de care ați dat dovadă, am realizat producții care au intrat în Cartea Recordurilor, au fost multipremiate internațional și au reprezentat o voce împotriva nedreptăților, iar împreună cu voi am devenit cea mai importantă platformă de știri din România!

Toate aceste transmisii în direct din țară și străinătate, campanii, știri de zi cu zi au fost și sunt posibile printr-un efort financiar constant, asumat, ce a presupus o permanentă retehnologizare și focusare pe calitate. Am reușit să ne susținem singuri, în condițiile în care distribuitorii offline și online nu au contribuit cu nimic pentru conținutul oferit.

Iată de ce ne vedem obligați ca, începând cu 1 noiembrie, să introducem un abonament lunar pentru vizionarea online a postului Antena 3, în regim live. Facem acest lucru cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneți alături și în această nouă etapă, impusă de condițiile pietei.

În aces sens, am solicitat, acționarilor și managementului, să gândească un tarif accesibil pentru voi și sustenabil pentru noi. Este vorba despre 1 euro pe lună pentru aceia dintre voi care ne urmăresc online. Abonamentul va permite vizionarea la o calitate foarte bună a programului Antena 3.

Avem nădejdea, dragi prieteni, că vom rămâne împreună, și că acest abonament nu va împovăra sau dezechilibra bugetele voastre.

Vă mulțumim,
Echipa Antena 3

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Fiecare are dreptul sa-si expuna parerile aici dar nimeni nu va da dreptul sa jigniti s-au sa fiti jigniti,,,,aici se vede civilizatia la poporul Roman,,,rusine sa va fie,,,,antena 3 este singurul post de televiziune care a avut curajul sa se ia la tranta cu sistemul creat de nenorocitul de Basescu Traian si sai divulge fara de legile savarsite timp de 10 ani si acum vine uni ca voi sa ne otraveasca ca cei de la antena 3 sunt asa cum ii faceti voi,,,,,inainte de a jigni pe cineva uitativa in oglinda si aruncati intai cu o piatra in capul vostru si pe urma in restul
 • Stiri de calitate ofera Digi24.ro? Serios? Pai StirileProTV.ro ce naiba ofera?
  Daca Digi24.ro era un site de calitate, avea trafic pe site si era in top 10.
 • Neinteresant,sa inteleg ca e Jale mare la antene,nu stiu din ce sa mai faca bani,treceti pe Plata baieti ca nici pe Tv nu ma uit la voi mai ales online.
 • Absolut corect!

  La orice WC public trebuie sa platesti taxa de intrare!

  Oare la abonament primesti si o bucata de hartie igienica dupa emisiunea lui Gadea?
 • Un demers pe care ar trebui să-l facă cât mai multe ziare online. E singura modalitate ca presa să se curețe de gunoi! Cine face bani ramane pe piață, restul PA!
 • Ce bine ca pun taxa, in felul acesta vor fi mai putine persoane cu creierii spalati.''Comutati'' pe site-ul digi24.ro este singurul site/post de stiri din Romania care ofera stiri de calitate.
 • Eu nu mă uit nici la TVeu la ei...dar să mai plătesc pe net și la ce.
  Mai bine s-ar cere să treacă ”must-carry”...că foarte puțini ar plăti pentru ei...
  RCS@RDSul în niciun caz.

Trimite un comentariu