Skip to main content

Realizatorul emisiunii "Wild Carpathia" face apel pentru a strânge banii necesari celui de-al patrulea episod al seriei de documentare

 
Realizatorul emisiunii "Wild Carpathia" face apel pentru a strânge banii necesari celui de-al patrulea episod al seriei de documentare
wild-carpathia

Realizatorul "Wild Carpathia", Charlie Ottley, face apel pentru strângerea a încă 15.000 de lire sterline din suma totală de 50.000 de lire sterline pentru finalizarea celui de-al patrulea episod al seriei de documentare, scrie Agerpres.

Publicitate

Charlie Ottley a demarat încă din vară o campanie de strângere de fonduri pe site-ul de crowdfunding kickstarter cu scopul de a strânge 50.000 de lire, sumă care reprezintă jumătate din banii necesari pentru a susține producția episodului patru, denumit „Wild Carpathia: White Romania”.

Până în momentul de față, pe site-ul de crowdfunding echipa Wild Carpathia a strâns aproape 22.000 de lire sterline.

"Avem o echipă românească de filmare, avem o echipă de filmare cu ajutorul dronelor. Mâine ne apucăm de filmat dacă vremea va permite și vom finaliza filmările în mai. Vrem să arătăm că România este o țară frumoasă pe tot timpul anului și turiștii pot veni să o viziteze. Vrem să dăm atenție culturii, tradițiilor, sălbăticiei, ecosistemelor, pădurii și vrem să arătăm că este o țară atât de bogată din punct de vedere al moștenirii naturale și culturale și ajutând oamenii să protejeze istoria și fauna și pădurile putem asigura siguranța generațiilor viitoare, care vor depinde foarte mult de ecoturism", a declarat Charlie Ottley, la conferința prilejuită de strângerea de fonduri pentru realizarea celui de-al patrulea episod din seria de documentare "Wild Carpathia".

La conferință a mai participat și tenismanul Horia Tecău, cu ajutorul căruia au fost strânși circa 20.000 de euro prin organizarea unor meciuri demonstrative la Stejarii Country Club, precum și alpinistul Alex Găvan.

"Ce va face acest ultim episod, numărul 4 din seria 'Wild Carpathia', va fi nu numai să ne arate frumusețea României în anotimpul de iarnă, dar mai ales să ne facă să conștientizăm echilibrul extrem de instabil pe care noi, locuitorii acestei țări am ajuns să îl avem cu natura care ne înconjoară", a spus Alex Găvan.

Documentarul este realizat de organizația non-guvernamentală "Wild Carpathia", care și-a propus ca prin materialele sale să promoveze și să protejeze patrimoniul natural al României și va fi difuzat la TVR, după care va fi oferit și posturilor internaționale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu credeam că filmulețele astea se fac pe europeni nerambursabili ori cu sprijin de la Guvern, de la Ministerul Turismului - dacă mai avem așa ceva...

Trimite un comentariu