Skip to main content

VIDEO. Mircea Badea, despre povestea cu Adrian Sârbu: “eram la Tele 7 și muream de foame”. “După ce nu ne-a primit, am ajuns la Antena 1 și am bătut Pro TV de i-am rupt”.

 
VIDEO. Mircea Badea, despre povestea cu Adrian Sârbu: “eram la Tele 7 și muream de foame”. “După ce nu ne-a primit, am ajuns la Antena 1 și am bătut Pro TV de i-am rupt”.
Mircea Badea captura

VIDEO. “Eram la Tele 7 și muream de foame”, a povestit Mircea Badea în emisiune despre momentul în care a ajuns cu Teo Trandafir la biroul lui Adrian Sârbu, dar șeful Pro TV nu i-a primit.

“La o perioadă după acest episod, poate după un an, am ajuns la Antena 1. La Antena 1 am făcut matinalul de dimineață, cu care i-am bătut pe ăia de la Pro TV. I-am crăcănat. Dimineața devreme cu Teo și Mircea se numea. I-am bătut de i-am rupt. Din a doua lună de emisiune”, a spus Badea în emisiune.

Publicitate

Povestea lui Mircea Badea vine după ce Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu, a povestit despre cum Teo și Mircea Badea au fost refuzați de șeful Pro TV. Gradea a scris, în text, că Teo și Mircea “vor sa plece de la Antena pentru ca nu mai pot lucra in conditiile de acolo”.

Eram la Tele 7 abc, a precizat Badea. Realizatorul emisiunii În gura presei a mai spus că a fost sunat de Adrian Sârbu la câțiva ani după episod, când el era la Realitatea TV. “Prostu – recte moi - Prostu a făcut această greșeală și s-a dus la Pro TV, unde și-a luat țeapă, în pofida promisiunilor inițiale.

Eu m-am achitat de partea mea. Sârbu, de partea lui, niciodată.”

Mircea Badea, despre episodul Adrian Sârbu:

"Noi doi, Teo și cu mine, eram la Tele 7 abc și muream de foame, la propriu. În sensul că uneori nu aveam ce mânca. Eu îi mai aduceam lui Teo, de acasă, sendvișuri cu cartofi. Aduceam să nu murim de foame, că aveam trei ore pe zi, în direct.

Și eu eram sărac, dar mai aveam mamă, bunică, aduceam cartofi fierți, băgați între felii de pâine. Ajunseserăm bolnavi de nervi. Eram foarte obosiți, foarte subnutriți și râdeam din orice. La un moment dat am zis că nu mai putem trăi așa.

Teo, înainte de Tele 7, fusese la Pro FM. Lucrase la Pro FM cu domnul Sârbu Adrian. Deci se știau. O știa și pe doamna Gradea. Ea a zis “nu ne angajează nici dracu’. Hai să încercăm să ne angajăm la Sârbu.” Pro TV abia începuse. Noi aveam niște ani de emisiuni la Tele 7abc când s-a inventat Pro TV-ul.

Hai să vorbim cu Sârbu deși, zice, eu știu că el a suferit când am plecat eu de la Pro FM, el mă aprecia mult pe mine, eu l-am iubit pe el mult, s-ar putea să aibă așa un resentiment.

Am fost, într-adevăr, țin minte și acum. Era pe undeva pe la Iancului, dar nu în blocul Pro TV. Eu nu mai vorbisem niciodată cu el. Ea îl știa, lucrase cu el la Pro FM.

Când am intrat acolo, a venit doamna Gradea, s-a uitat la Teo și a întrebat-o: Ce vrei? Și ea a zis: suntem doi. Corect e “ce vrem”. M-a vârât în ecuație cu forța. “Și el”. Pe scurt, nu ne-a primit ăla. Exact cum v-am mai spus, bancul meu preferat: în vizită la bunicul meu – compunere, temă în vizită la bunicul meu – bunicul nu era acasă. Am fost la Sârbu Adrian, nu ne-a primit.

După o perioadă, destul de lungă – luni sau poate un an – după acest episod, am ajuns la Antena 1. Deci noi am ajuns la Antena 1 după Tele 7. La Antena 1 am făcut matinalul de dimineață, cu care i-am bătut pe ăia de la Pro TV. I-am crăcănat. Dimineața devreme cu Teo și Mircea se numea. I-am bătut de i-am rupt. Din a doua lună de emisiune.

După ce am fost la Antena 1 mult, mult timp, i-am bătut pe ăia de la Pro TV de le-am astupat urechile, a venit timpul să facem altceva. Teo a plecat la Pro TV, eu am rămas la Antena 1 și am făcut Noaptea târziu cu mine însumi – așa se numea, Noaptea târziu cu Mircea Badea. După care am plecat și eu de la Antena 1. Am plecat la Gherla eu, la fabrica de chibrituri. După multe luni, poate un an de Gherla, m-am gândit că poate ar fi bines ă fiu pe un post de televiziune.

Pentru că Prigoană îmi tot spunea “hai, mă, la Realitatea”, “nu, că sunt director la Gherla”, m-am dus la Realitatea TV. După patru-cinci luni la Realitatea, m-a sunat Adrian Sârbu. M-a sunat, pe mine mă, Adrian Sârbu. Teo era demult la Pro TV.

M-a sunat Adrian Sârbu: “nu vrei să vii la Pro TV?”. Eu știu ce să zic? Ca să ce? N-a vrut când eram la Tele7, dar și-a dat seama ce minunat sunt. Dar eu știu de ce m-a descoperit pe mine dintr-odată Sârbu la Realitatea. Eu nici nu știam că știe că există postul. El era la Pro TV, cu americani, staff, toate alea… Realitatea era un post la Faur Poarta 4. Era ok, dar era la început. Care era șmecheria? Era foarte simplu: eu îi dădeam niște ștachii în dinți lui Ioan Rus de dimineața până seara. Foarte simplă ecuație. Ioan Rus – Mercedes - Țiriac - Țiriac – Pro TV – Sârbu, ați înțeles. Pe principiul să-l luăm pe prostul ăla de acolo. Recte moi. Prostu a făcut această greșeală și s-a dus la Pro TV, unde și-a luat țeapă, în pofida promisiunilor inițiale.

Eu m-am achitat de partea mea. Sârbu, de partea lui, niciodată."

VIDEO. Mircea Badea: muream de foame la Tele 7abc

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • O sa apari in istorie ca o pata neagra..ai ramas la antene pentru ca acolo a fost acceptat rahatul tau..te stiu de la tele7abc, ai fost si ai ramas un nimeni :) adica am lucrat impreuna..ai incurcat anii..protv a avut lansare in 95...
 • Cat de nesimtit poate fi acest om. Cand a venit in pro chiar se credea mare vedeta, era mandru de el ce nu ai vazut. Cand trecea pe langa noi nici nu saluta, mereu era cu nasul pe sus, plin de fite.
  Noroc cu Andrei Gheorghe ca l-a facut de kko rau in emisiuni la "duelurile" verbale pe care le aveau.
  Badea ai fost si vei fi mereu un papagal si un pupinc..ist.
  Stiu ca citesti aceste randuri, sper ca iti plac si deasemenea iti doresc sa dispari cat mai repede de pe sticla ca e posibil sa avem probleme cu televizoarele ;)
 • O nouă mârlănie marca Badea...puteai să te aștepți la altceva de la acest individ?
  Probabil că Sârbu nu i-a dat casă, mașină și nu i-a băgat vreo vedetă feminină de la Pro tv în pat, dacă tot zice că Sârbu nu s-a achitat de partea lui niciodată...
 • Prea multa spalare a rufelor in public a as-ziselor vedete din "showbiz"-ul autohton. Daca era vorba de cineva care a lasat ceva in urma in lumea entertainment-ului, a politicului, etc, poate ar fi fost interesant de aflat niste detalii biografice de culise, dar asa ... Singurul merit al acestor "dezvaluiri" este ca vedem cum s-a produs conditionarea pavloviana a celor din media romaneasca: infometarea, umilirea repetata (de a nu-si primi salariile, de a face sluj pe la usi), conditiile arbitrare de angajare si de dat afara ... si de partea cealalta: banii foarte multi, proveniti din surse dubioase si dati numai cu conditia de a face un rating cat mai murdar.

Trimite un comentariu