Skip to main content

VIDEO. Rețelele Sony Pictures Television lansează o campanie despre despăduririle din România și alte probleme de mediu la nivel internațional

 
VIDEO. Rețelele Sony Pictures Television lansează o campanie despre despăduririle din România și alte probleme de mediu la nivel internațional
Imagineaza-ti asta

Despăduririle din România se numără printre subiectele care vor fi abordate într-o campanie marca Sony
Pictures Television Networks dedicată problemelor de mediu la nivel internaţional, intitulată "Imaginează-ţi asta!".

Sony Pictures Television Networks lansează o campanie internațională de CSR, desfășurată pe televiziunile proprii, în 177 țări, implicând telespectatorii în soluționarea problemelor de mediu, a anunțat astăzi Andy Kaplan, președinte, rețeaua globală Sony Pictures Television (SPT).

Publicitate

În momentul lansării, câteva dintre subiectele campaniei vor include: reciclare în Rusia și Italia, eliminarea utilizării pungilor de plastic în Asia, eliminarea deșeurilor în India, salvarea rinocerilor în Africa de Sud, horticultura urbană în America Latină și despăduririle în România.

Campania Imaginează-ți asta! va include elemente on-air și online, evenimente și oportunități de implicare a telespectatorilor.

Canalele participante la acțiune sunt: AXN, Sony Channel, Sony One, AXN Black, AXN White, Sony PIX HD, Sony SIX HD, AXN Sci-Fi, AXN Mystery, Animax, Sony Sci-Fi, Sony Movie Channel, Canal Sony, Crackle, SET, Turbo, getTV și CineSony.

Problema despăduririlor, prezentată de Sony Pictures Television Networks:

În ultimii zeci de ani, pădurile din România sunt luate cu asediu: doar un sfert din suprafața țării este acoperită de păduri, în timp ce media europeană ajunge la o treime. Trei hectare de copaci sunt rase de pe fața pământului, pe oră. Presiunea economică tot mai mare, lipsa unei infrastructuri adecvate pentru administrarea pădurilor, dar și anumite concepte și practici greșite de management forestier „moștenite” din vremea comunismului creează probleme majore în gestionarea acestei resurse naturale extrem de valoroase, pădurea.

Sony Pictures Television Networks, alături de WWF-România și Asociația EcoAssist, reprezentantul legal al inițiativei Plantăm fapte bune în România, trage un semnal de alarmă pentru conștientizarea momentului critic în care ne aflăm. Inițiativa de strângere de fonduri pentru punerea în valoare, în folosul comunității, a unei păduri cu arbori seculari (Pădurea Crăiască din Maramureșul istoric – WWF-România), precum și cea mai mare acțiune națională de împădurire demarată de voluntari (Plantăm Fapte Bune în România) vor fi promovate pe canalele AXN.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu