Skip to main content

607. O sală a Facultății de Jurnalism a fost amenajată de Image PR

 
607. O sală a Facultății de Jurnalism a fost amenajată de Image PR
Laboratorul IMAGE PR(1)

Cu ocazia aniversării a 20 de ani pe piața locală de comunicare, Image PR a renovat și dotat complet o sală de curs din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Publicitate

Image PR a încheiat un parteneriat pe o durată de șapte ani cu Universitatea din București - Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) și Asociația Proiect Urban.

În prima fază a colaborarii, vechea sală 607 de la Etajul 6 al Corpului A, Complex „Leu” a fost modernizată total, de la refacerea pereților, tavanului și pardoselii și producerea unui nou mobilier, până la dotarea acesteia cu mijloace tehnologice moderne.

În urma modernizării făcute de Image PR, studenții vor avea posibilitatea să își prezinte Wi-Fi proiectele, direct de pe smartphone sau tabletă. În plus, sala va dispune de o bibliotecă proprie, ce conține cărți de specialitate, recomandate și oferite de consultanții Image PR.

În fiecare an, peste 500 de studenți vor beneficia de „Laboratorul Image PR” și își vor da întâlnire cu cadrele didactice #la607.

În fazele următoare ale proiectului, Image PR se va implica activ în educarea studenților, prin organizarea de competiții pe teme de comunicare, prin participarea la cursuri și seminarii sau prin atragerea de profesioniști din diferite sfere ale industriei comunicării pentru a participa la cursurile derulate în facultate, potrivit unui comunicat de presă al agenției de PR.

Laboratorul IMAGE PR(2) Laboratorul IMAGE PR(1)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu