Skip to main content

AUDIENŢE. Vocea României şi X-Factor, cifre sub săptămâna trecută. Show-ul de pe Pro TV se menţine la distanţă în faţa Antenei

 
Vocea X Factor
Vocea X Factor

AUDIENŢE. Vocea României şi X-Factor, talet-show-urile care îşi dispută seara de sâmbătă, au avut cifre sub săptămâna trecută, pe toate cele trei targeturi: naţional, urban şi comercial.

Publicitate

Show-ul de pe Pro TV jurizat de Marius Moga, Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă se menţine la distanţă în faţa programului de pe Antena 1 cu Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Delia.

Startul emisiunii O dată-n viaţă cu Iuliana Tudor a adus TVR 1 pe locul patru, la nivel naţional. Cu emisiunea de folclor, postul public este în top cinci doar la nivelul întregii ţări, nu şi la oraşe sau pe targetul comercial.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele pe intervalul Vocea României (20.30-22.50):

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, 1,76 milioane de români s-au uitat la Vocea României, faţă de aproape două milioane de români săptămâna trecută. X-Factor a ţinut pe Antena 1,18 milioane de telespectatori, cu 130.000 sub săptămâna trecută.

Kanal D, locul trei, are aceeaşi audienţă ca în urmă cu o săptămână. De notat intrarea în top 5 a TVR 1, post pe care a început O dată-n viaţă. Emisiunea Iulianei Tudor a avut aproape jumătate de milion de telespectatori pe post.

Vârf naţional Vocea României: 2.382.000 de telespectatori, la 20.56 (rating 12,9 şi 25,4% cotă de piaţă).

URBAN. Puţin peste un milion de telespectatori la Vocea României, faţă de 1,2 milioane în urmă cu o săptămână. Cifre sub ediţia trecută şi pentru X-Factor: 762.000, în comparaţie cu 788.000 la ediţia trecută. Şi la oraşe, Kanal D îşi menţine aceleaşi cifre.

Pe targetul urban, TVR 1 nu este în top 5. Sunt în schimb, la egalitate, posturile de ştiri România TV şi Antena 3.

Vârf urban Vocea României: 1.325.000 de telespectatori, la 22.32 (rating 13,1 şi 28,2% cotă de piaţă).

COMERCIAL. Vocea României a avut 565.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani. În urmă cu o săptămână erau peste 700.000. Locul doi, Antena 1 cu X-Factor, a numărat 438.000 de telespectatori din acest target, faţă de 454.000 săptămâna trecută. Locul trei pentru Kanal D, mult în urma Pro TV şi Antena 1: 135.000 de persoane pe segmentul comercial, faţă de 161 vinerea trecută.

Vârf comercial Vocea României: 724.000 telespectatori, la 22.26 (rating 14,3 şi 34,3% cotă de piaţă).

Audienţa posturilor TV de vineri, 16 octombrie, pe intervalul de intersecţie al show-urilor Vocea României - X Factor (20.30 - 22.50), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.764.000 9.6 19.7
2 Antena 1 1.183.000 6.4 13.2
3 Kanal D 908.000 4.9 10.1
4 TVR 1 494.000 2.7 5.5
5 Romania TV 446.000 2.4 5.0

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România. 

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv. 

Audienţa posturilor TV de vineri, 16 octombrie, pe intervalul de intersecţie al show-urilor Vocea României - X Factor (20.30 - 22.50), la nivel URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.008.000 10.0 20.9
2 Antena 1 762.000 7.6 15.8
3 Kanal D 474.000 4.7 9.8
4 Romania TV 197.000 2.0 4.1
5 Antena 3 196.000 1.9 4.1

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş. 

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV de vineri, 16 octombrie, pe intervalul de intersecţie al show-urilor Vocea României - X Factor (20.30 - 22.50), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 565.000 11.1 27.9
2 Antena 1 438.000 8.6 21.6
3 Kanal D 135.000 2.7 6.7
4 Prima TV 62.000 1.2 3.1
5 Acasa 59.000 1.2 2.9

GALERIE FOTO. Vocea României, ediţia a cincea

  • Alexandra Mitroi
  • Alin Pascal
  • Andreea Diana Oprea
  • Elena Niciu
  • Nicoleta Hapaianu
  • Ruxandra Anania
  • Tincuta Fernea
  • Tomer Jack Weissbuch

Citeşte şi:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    @Expertul,
    Am vizionat si eu The Voice UK, USA, si sunt de parere ca nici nu se pune problema sa comparam ce se intampla acolo comparativ cu emisiunea de pe PRO, sunt mult mai slabi din toate punctele de vedere. S
  • ștefan ștefan
    F Pe Dalma o cunoaște multă lume înnainte să apară la voce amai fost invitată și la Psihologul muzical dela Radio Romînia emisiune prezentată de Andrei Partoș.
  • ștefan ștefan
    La X factor tot ce este posibil nu te contrazic acun sunt curios cine vapleca dela x factor. uk
  • Expertul, Expertul,
    @Stefan, Te corectez! Poate ca s-a intrat pe cunostinte cand Vocea a fost produsa de mona. Show-urile Vocea si Romanii au talent produse de Melanie Triebel arata foarte bine si se pot compara cu marile show-uri din afara! Poate nu stii, dar Mona s-a mutat cu tot cu pile la antenuta 1.
  • Expertul, Expertul,
    @vio, Ai fumat ceva? kix factor nu va fi niciodata peste The Voice! Aceasta pitipoanca a trecut mai departe la kix factor cu trei de da, doar pentru cum arata http://xfactor.a1.ro/video/miley-cyrus-wrecking-ball-vezi-interpretarea-lailei-abel-hafiz-la-x-factor-id3925.html Cred ca e clar, x factor e o mare facatura!
  • F F
    tu stii macar engleza? Tom Jones a fost concediat, nu a plecat, iar acum e posibil sa mearga la X Factor. ti se pare cunoscuta treaba? Dupa concediere, au aparut tot felul de scandaluri. Tom Jones a acuzat producatorii ca le RECOMANDAU sa intoarca scaunele mai usor. Scopul, daca iti e greu sa intelegi, era sa nu se intoarca doar cate un scaun, ci mai multe, pentru ca juratii sa se lupte intre ei pentru concurenti. Nimeni nu le impunea sa se intoarca pentru un anumit concurent, asa ca invata engleza si apoi apuca-te de cautat pe google.
  • marian marian
    Esti plecata cu sorcova audientele date pentru antene sunt date pentru prostime , ei sunt mai slabi , dar aici e ceva necurat , deorece chix este o facatura cu cei trei mascarici asa ca sa ma lasati cu aburelile astea de BANEASA tineti minte santajul cu RCS RDS.
  • ștefan ștefan
    Da așa au întors scaunele și cînd avenit afonul de Muneer cunoaștem nu zic că nusunt și voci bune dar majoritatea intră acolo pe cunoștințe Și în Uk Tom Jone aplecat din cauza asta că iseimpunea să întoarcă scaunul la cine îi era impus caută pe Google și osă te comvingi.
  • F F
    De curiozitate m-am uitat si am vazut ca doar Florin Ristei a castigat X Factor din lista ta. Omul e cunoscut doar de publicul Antenei pentru ca tot insista sa il ia la Te cunosc de undeva. Altfel si Vocea a dat Feli, Oana Radu, Liviu Teodorescu, Stefan Stan si altii. Max Dragomir parca a prezentat o emisiune. Dalma Kovacs are o voce cunoscuta de toti copiii din Romania si sunt sigur ca majoritatea concurentilor au fost ajutati de participarea la Vocea Romaniei, altfel emisiunea nu ar atrage atatea persoane publice.

    Oricum, peste tot in lume, castigatorii sau concurentii acestor show-uri care reusesc sa devina vedete de prima categorie sunt foarte putini, iar modul in care ajung in varf are foarte putina legatura cu emisiunea la care au participat. Momentan in Romania nici Vocea, nici X Factor nu se poate mandri cu vreo vedeta de prima categorie, dar asta conteaza prea putin pentru telespectatori. Doar diverse persoane devin preocupate de concurenti la articole despre audienta. :)) Succes tuturor concurentilor de la ambele show-uri.
  • Iulian Iulian
    Ce conteaza prestatia din emisiune? Conteaza ce vor face dupa.
    De la X Factor canta: Jo, Nicoleta Nuca, Nadir, Florin Ristei, Nadir, Maxim, s.a.m.d
    De la Vocea R. doar Feli.
    Daca am gresit, corectati-ma!
  • F F
    La Voce se intra pe voce. Scaunele sunt intoarse.
  • ștefan ștefan
    Cu riscul de aprimi înjurăturile de rigoare observ că la voce se intră pe cunoștințe
  • F F
    daca imi amintesc bine asta s-a intamplat si anul trecut. audienta Vocii scade spre finalul auditiilor pe nevazute, trend ce continua si pe perioada duelurilor, cand X Factor cred ca ramane la auditii. Antena poate face asta fiindca are multe momente de umplutura. cand se ajunge la faza live, ambele show-uri vor incepe sa traga de timp pana mult dupa miezul noptii, iar audientele vor scadea si se vor apropia. anul trecut, Vocea s-a terminat mai repede, motiv pentru care audienta a inceput sa recreasca, dar anul asta finalurile celor doua show-uri s-ar putea sa se intersecteze si sa dea niste batalii bune de urmarit. cifrele X Factor pe comercial sunt bune, dar opriti-va de la a incerca sa strigati victorie cand tot pe 2 e X Factor la o diferenta inca comfortabila. daca ne mai uitam si la celelalte targeturi, strigatele astea sunt amuzante.
  • Irina Irina
    In ritmul asta Vocea pierde lupta. Pe buna dreptate, e cel mai slab sezon.
  • Paul Paul
    Emisiunile astea nu erau vinerea?

Trimite un comentariu

sus