Skip to main content

Burda România lansează Slowly Veggie!, revistă pentru vegetarieni și vegani

 

Coperta Slowly VeggieBurda România anunță lansarea revistei Slowly Veggie!, o publicație prezentă deja pe piețele din Germania, Polonia și Italia. Revista va avea o apariție bianuală în România și va putea fi achiziționată la prețul de 9.99 lei. Noua revistă din portofoliul Burda se adresează comunității de vegetarieni și vegani din România.

În cele 100 de pagini sunt prezentate rețete vegane și vegetariene, aperitive fără carne și deserturi, simplu și rapid de preparat, din ingrediente sănătoase.

Publicitate

În primul număr al revistei, la rubrica „Interviu”, Laura Cosoi vorbește despre proiectele sale și despre stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat. Diana Luppa, Președintele Asociației Vegetarienilor din România, oferă informații despre înființarea Asociației și despre proiectele ei.

„Slowly Veggie!” prezintă restaurante și destinații turistice pentru vegetarieni și le oferă acestora idei pentru cumpărături, precum și o pagină cu adrese utile (restaurante vegane, vegetariene).

Susana Pletea, director editorial Burda România:

„Slowly Veggie! este mai mult decât o revistă tipărită, este un concept pe care vrem să îl construim și să îl creștem atât în varianta tipărită, cât și în varianta online.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu