Skip to main content

Christian Sabbagh se mută la știrile Kanal D din weekend și se va ocupa de o nouă emisiune. Cine va intra în locul lui

 

Christian Sabbagh trece la știrile Kanal D de weekend și se va ocupa de o emisiune de investigație, Sabbagh în acțiune. În locul lui va rămâne prezentatoarea știrilor din weekend, Simona Pătruleasa. Acesta a prezentat vineri seara ultimul său buletin de știri, moment în care a anunțat și plecarea.

„Din 2010, intru în fiecare seara, cu excepția weekendului, în casele dumneavoastră și vă mulțumesc pentru atenția pe care mi-ați acordat-o. Acum pregătesc însă o nouă emisiune cum n-ați mai văzut la televiziunile din România. Voi prezenta cazuri extrem de importante, imagini spectaculoase în premieră, mă voi implica în acțiuni riscante și voi încerca să-i ajut pe toți cei care sunt terorizați, înșelați și mințiți de toate aceste rele care amenință să pună stăpânire pe noi.”, a povestit Sabbagh.

Publicitate

„Pentru un proiect de o asemenea anvergură, așa cum este Sabbagh în acțiune, este nevoie de timp. Tocmai de aceea, colega mea Simona Patruleasa îmi va lua locul la principalul jurnal al zilei. Mi-e însă foarte greu să mă despart de tot de dumneavoastră, așa că ne vom revedea weekend de weekend la știri."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • nu e deloc adevarat, cu cititoarea exlcusiv de prompter Patruleasa nivelul stirilor se va duce cu totul de rapa... era un tip sarmant Sabbagh cu toate balbele sale.... eu nu cred ca va fi o mutare care sa isi atinga efectele scontate, si se va reveni cat de curand , pentru ca audientele vor si mai modeste...parerea mea...
  • nesurprinzator, tinand cont ca de cateva ori duminica Kanal D a fost peste Observator. Stirile Kanal D sunt mult inferioare concurentei, dar Christian Sabbagh le mai cobora cateva trepte.

Trimite un comentariu