Skip to main content

Convenție Națională dedicată industriei de comunicații electronice din România: cabliști, operatori de satelit și posturi TV

 
Convenție Națională dedicată industriei de comunicații electronice din România: cabliști, operatori de satelit și posturi TV
ACeR-527x350

Asociaţia de Comunicaţii electronice din România – A.C.e.R., în parteneriat cu Discovery Networks CEEMEA și SES Astra, organizează pe 5 și 6 octombrie 2015, la Hotel Ramada Parc din București a IIIa ediție a Convenției Naționale dedicate industriei de comunicații electronice din România.

Evenimentul își propune "dezbaterea şi configurarea agendei naţionale privind comunicațiile electronice". Vor participa reprezentanți ai autorităților în domeniu, respectiv Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, CNA, ANCOM, Radiocom etc.

Publicitate

Conferinţa va fi structurată în patru sesiuni de discuție.

În prima zi, luni 5 octombrie, furnizorii de conținut vor prezenta noutățile perioadei următoare, iar apoi furnizorii de soluții tehnice vor vorbi despre tehnologia de vârf și noi oportunități în afaceri.

Cea de-a doua zi, marți 6 octombrie va reuni în prima sesiune de discuții reprezentanți ai autorităților în domeniu, iar în cea de-a doua se vor dezbate următorii pași în procesul digitalizării tereste.

Convenția va fi susținută de parteneri precum Discovery România, SES Astra, Universal Networks (Diva), AXN, RR Media, HBO, The Medical Channel, Turner, Modern Times Group (Viasat) Teleste, Prime Telecom, VG Media, Travel Channel, Filmbox și își propune să reunească toți actorii din comunicații și televiziune pentru a dezbate problemele la zi ale industriei, fiind asteptați peste 200 de participanți.

Despre A.C.e.R.

A.C.e.R. este o organizație profesionala care are ca scop promovarea intereselor companiilor membre și de asigurare a unei competiții corecte în piața de comunicatii electronice prin cablu, satelit sau IPTv, de reprezentare si promovare a intereselor membrilor sai radiodifuzori – societati detinatoare de Licente Audiovizuale de Radio si Televizune din România, constituită în prezent din peste 40 de companii independente, operatori de cablu, IPTV, radiodifuzori, posturi de radio si televiziune, operatori de comunicatii electronice DVB-T, de marii operatori de pe piață.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu