Skip to main content

Dan Belcea a fost numit oficial director general al Adevărul Holding

 
Dan Belcea
Dan Belcea

MONITORUL OFICIAL. Dan Belcea a fost oficial numit director general al Adevărul Holding, în locul Denisei Turcu, revocată din funcţie, potrivit unei hotarari care a fost luata cu unanimitate de voturi, in data de 25 septembrie 2015, de catre Adunarea generala a asociatilor Adevarul Holding, arata datele publicate luni in Monitorul Oficial.

Publicitate

Hotararea a fost luata de urmatorii asociati: Premium News (societate care detine 99,93% din capitalul social al Adevarul Holding), prin administratorul Catalin Manescu, si de East Europe Media Distribution (care detine 0,07% din capitalul social), prin administrator special Ion Malcomete.

Sedinta adunarii generale a asociatilor a fost convocata si prezidata de catre Gabriela Muresan, reprezentant al administratorului judiciar Servicii Reorganizare si Lichidare IPURL.

Dan Belcea este un colaborator mai vechi de-al lui Cristian Burci, proprietarul Holding. Belcea a ocupat de-a lungul timpului poziţii de management la Prima TV, Graffiti BBDO, International Railway Systems şi Protan. Anul trecut a fost director al companiei CFR Marfă, dar a demisionat după o lună din această poziţie.

Paginademedia.ro a scris încă din vară de planul de numire a lui Dan Belcea la conducerea Adevărul Holding, aici.

Citeşte şi:
Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Reporter Reporter
    Stie cineva ce ziare se faceau la Protan?
  • Groparu' Groparu'
    Pai cum ce poate sa faca? Sa jupoaie Adevarul Holding si pe urma sa bage hoitu' la cuptor. Pai nu asta a invatat la Protan? Imi e tare mila de ziaristii de la Adevarul! Au ajuns sa aiba un sef venit de la Protan! Numai in tara lui Burci e posibil asa ceva!
  • Laurențiu Anghelescu Laurențiu Anghelescu
    Ce legătură are cfr marfă cu media, acea firmă falimentară cu altă firmă falimentară ce poate să facă.!?

Trimite un comentariu

sus