Skip to main content

Schimbări la vârful Adevărul: se pregăteşte schimbarea administratorului special. Un fost director al PrimaTV , la conducerea grupului

 
Adevarul sigla
Adevarul sigla

Adevărul Holding, grupul deţinut de Cristian Burci, urmează să treacă prin câteva schimbări la nivelul managementului.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Denisa Turcu, administrator special Adevărul Holding, urmează să fie schimbată din poziţia în care a fost numită la începutul lui 2013.

Contactată de Paginademedia.ro, Denisa Turcu a declarat că "Acţionarii companiei numesc şi revocă administratorul special. Este dreptul lor exclusiv. Eu sunt încă în funcţie până la data revocării mele."

Pe lângă schimbarea administratorului special, Adevărul Holding va avea un nou director general. În cărţi pentru această poziţie este Dan Belcea, un colaborator mai vechi de-al lui Cristian Burci. Belcea a ocupat de-a lunngul timpului poziţii de management la Prima TV, Graffiti BBDO, International Railway Systems şi Protan. Anul trecut a fost director al companiei CFR Marfă, dar a demisionat după o lună din această poziţie.

Contactat de Paginademedia.ro, Dan Belcea nu a comentat informaţia legată de numirea la Adevărul Holding.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mai sapati un pic....a plecat si directorul financiar de vreo 2 luni.....si-a dat demisia.....
  • De directorul financiar de la Adevarul Holding nu spune nimeni ca si-a dat demisia ???

    A plecat de doua luni ....
  • Mai oameni buni, Delcea asta a fost director la Protan, adica aia de ard cadavre de animale? Cum Dumnezeu sa l pui pe unu' ca asta director general la un grup de presa? Mai mult ca sigur, Burci nu mai e in toate mintile.
  • The winter is coming pentru angajatii Adevarul! In curand vor fi la fel de " bine" platiti ca si cei de la Primatv.

Trimite un comentariu

sus