Skip to main content

DE 7 ANI ÎMPREUNĂ. Paginademedia.ro împlineşte azi şapte ani. Vă mulţumim!

 
Redactie Paginademedia
Redactie Paginademedia

Redactie Paginademedia

Publicitate

“Internetul completează mijloacele de informare în masă, nu le distruge. Amplifică forţa comunicării, alături de canalele convenţionale”. Citatul îi aparţine expertului media Carlos Campos şi a apărut în articolul de Bun venit pe Paginademedia.ro. Facebook era atunci încă în “copilărie”, nu avea forţa de acum. A avut dreptate?

Astăzi, Paginademedia.ro împlineşte şapte ani de la lansare, ocazie cu care reluăm declaraţia de intenţie publicată acum şapte ani, în primul Newsletter trimis cititorilor site-ului:

1. Ce îşi propune siteul: Sa fie o sursa de informare, dar si un loc de dezbatere pentru cei care lucreaza in "industria" comunicarii, pentru ziaristi, dar si pentru cei interesati de fenomen in general.

2. Ce îşi propune editorul: Sa creeze un reflex. Atunci cind ai nevoie de informatii despre media, primul loc care iti vine in minte si pe care il accesezi sa fie paginademedia.ro.

Vă mulţumim dacă ne-am apropiat de cele două intenţii propuse în urmă cu şapte ani.

Cert este că, în ultimul an, Paginademedia.ro şi-a consolidat poziţia printre cele mai citate site-uri în presa scrisă. La ultima monitorizare, Paginademedia.ro este pe poziţia a treia între cele mai citate surse media online în print.

Un spot publicat în articolul de Bun venit, despre puterea comunicării:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu