Skip to main content

După patru ani numai pe online, revista Cockaigne apare și în varianta print. Catrinel Menghia, Creative Director al publicației

 

Coperta_Cockaigne_Magazine_issue_6_RetrofutureDupă patru ani în care a apărut doar pe online, revista Cockaigne a lansat săptămâna trecută prima ediție în print. Catrinel Menghia, fotomodel și Creative Director al publicației Cockaigne, a apărut pe coperta primei ediții tipărite a revistei.

Revista are 260 de pagini, va apărea de două ori pe an, toamna și primavara, iar tirajul pe ediție este de 3.000 de exemplare. Asociatii firmei COCKAIGNE MEDIA SRL, care detine revista Cockaigne, sunt: Cristian Niculae (Executive Editor), Ioan Dăescu (Redactor sef), Catrinel Menghia (Creative Director), Adrian Cozma (Art Director ) și Stefan Straton ( Publisher).

Publicitate

Ioan Dăescu, redactor șef al Cockaigne:

„Încă de la lansarea Cockaigne în online, în 2011, visul nostru a fost ca revista să aibă o identitate și în print. După patru ani, visul devine realitate și credem că alegerea temei RetroFuture vorbește foarte bine despre momentul în care ne aflăm.

Ne uităm în trecut cu mândrie la edițiile precedente, la experiențele acumulate în toți acești ani, culegem ce-i mai bun de acolo și privim înainte, în viitor, cu mare încredere. Dorim să creștem și să devenim o platformă puternică unde artiștii, fie că vorbim de fotografi, stiliști, fie de ilustratori sau scriitori, să se poată manifesta creativ în voie.”

Tema primului număr pe hârtie (al șaselea, primele cinci fiind doar pe online) - este RetroFuture, un curent creativ care sondează modul în care oamenii își închipuiau în trecut viitorul.

Ediția pe hârtie conține interviuri cu Andreea Bădală, creatoarea brand-ului Murmur, cu actorul american de origine română Sebastian Stan, star al al filmului Captain America: The Winter Soldier și cu arhitectul și designer-ul Fabio Novembre. Printre numele care semnează editoriale foto sau colaje sunt Vlad Bîrdu, Cosmin Gogu, Nelum Francesca Caramini, Matthias Neumann, Vali Bărbulescu, Ionuț Staicu sau Vlad Andrei.

Într-o secțiune dedicată literaturii, scriitorii de SF Oliviu Crâznic și Michael Haulică prezintă două nuvele.

Prețul revistei este de 45 Lei și include livrarea acesteia în toată țara.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu