Skip to main content

Echipa Promotor.ro a plecat la un nou proiect. Managerul de HR părăsește grupul Mediafax. La fel managerul vânzărilor online

 
Echipa Promotor.ro a plecat la un nou proiect. Managerul de HR părăsește grupul Mediafax. La fel managerul vânzărilor online
ProMotor

PLECĂRI DIN MEDIAFAX. Echipa publicației online Promotor a plecat de la grupul Mediafax. Pleacă din companie și managerul de resurse umane și responsabilul de vânzări online.

Publicitate

Detalii, în continuare:

- echipa Promotor a decis să plece din companie. Este vorba de trei oameni, printre care și Adrian Mihălțianu, redactor-șef al publicației. Promotor va fi coordonat, după plecarea echipei, de către Vlad Mironescu.

Contactat de Paginademedia.ro, Adrian Mihălțianu a confirmat plecarea. El va coordona echipa unui proiect online internațional, care urmează să intre pe piață.

- Anca Franche, managerul vânzărilor online din grupul Mediafax, părăsește compania după 15 ani. Anca Franche a vândut de-a lungul timpului majoritatea produselor grupului, iar în ultima perioadă s-a ocupat de partea online.

- Managerul de HR din Mediafax pleacă de săptămân viitoare. Alina Aldea a fost în această poziție jumătate de an, dar a lucrat în companie, pe resurse umane, timp de nouă ani.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu