Skip to main content

FOTO. Posturile TV au semnalat doliul național și pe siglă. Logo alb-negru la Pro TV, sigle îndoliate la Antena 3, B1, Digi 24, Realitatea TV și Kanal D

 
FOTO. Posturile TV au semnalat doliul național și pe siglă. Logo alb-negru la Pro TV, sigle îndoliate la Antena 3, B1, Digi 24, Realitatea TV și Kanal D
TVR 1

Doliul național în memoria victimelor de la Clubul Colectiv este semnalat de posturile de televiziune și prin sigle. Majoritatea posturilor TV au siglele îndoliate.

Antena 3: globul pământesc din interiorul siglei este înfășurat într-o bandă de doliu
Realitatea TV: Sigla postului este neagră în semn de doliu (față de culoarea roșie, în mod normal)
B1 TV: doliu peste siglă. La fel la Digi 24
Pro TV: Sigla postului este alb-negru
Kanal D: Bandă neagră pe sigla stației
TVR 1 și Prima TV: Sigle virate în gri

Publicitate

Siglele posturilor de știri în prima zi de doliu național, în memoria celor 27 de persoane care și-au pierdut viața în incendiul de la Club Colectiv:

Antena 3

Antena 3 - 2

B1 TV

B1

Digi 24

Digi 24

Realitatea TV

Realitatea TV

Kanal D

Kanal D

Prima TV

Prima TV

Pro TV

Pro TV

TVR 1

TVR 1

Antena 1

Antena 1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca tot se respecta victimele tragediei ar trebui ca Ozana Barabancea SA FIE CONCEDIATA pt comentariile facute ! sa fie trimisa sa faca televiziune pe vremea inchizitiei! Asteptam scuze publice ale Antenei1 si demisia
  • Mai multe televiziuni au semnalat doliul naţional: TVR 2, TVR 3, TVR HD, TNT, Boomerang, Nickelodeon, Paramount Channel, Comedy Central Extra, Antena Stars, Trinitas TV, LOOK TV, LOOK Plus, BO HD, Sport.ro, Acasă, Pro Cinema, DIVA, Agro TV Network, Music Channel şi H!T Music Channel.

    Canalele National Geographic au ecran negru în loc de reclame. Nici canalele Discovery nu transmit reclame.
  • Aceeasi decizie a fost luata si de site-urile din grupul TEO, nu vor fi mai publicate informatii in afara celor legate de acest subiect. In plus backgroundurile site-urilor au fost adaptate zilelor de doliu national.
  • Jurnalista Ana Maria Roman de la Antena 3, a postat un mesaj socant pe Facebook, dupa ce a relatat despre tragedia de la Clubul Colectiv: „Nu pot sa nu zambesc”.

    „Desi sunt obosita nu pot sa nu zambesc la gandul ca am cea mai misto meserie din lume”, a scris jurnalista, dupa ce a plecat de la locul tragediei.

    http://metropotam.ro/La-zi/mesaj-socant-postat-pe-facebook-de-o-jurnalista-legat-de-tragedia-de-la-club-colectiv-art2695914327/

Trimite un comentariu