Skip to main content

Iuliana Tudor revine cu un nou sezon O dată-n viață, într-un format schimbat, la bătaie cu Vocea României și X-Factor. Care sunt schimbările

 
Iuliana Tudor revine cu un nou sezon O dată-n viață, într-un format schimbat, la bătaie cu Vocea României și X-Factor. Care sunt schimbările
Iuliana Tudor_633a

Iuliana Tudor revine vineri cu un nou sezon al emisiunii O dată-n viață. Emisiunea, ajunsă la cel de-al 16-lea sezon, revine în grila TVR 1 cu o serie de modificări de format.

Publicitate

Iuliana Tudor a declarat într-un scurt interviu acordat Paginademedia.ro că noul sezon al emisiunii O dată-n viață "înseamnă o înnoire aproape integrală a programului".

"Concret, show-ul este construit în jurul a două vedete, nume mari din folclorul românesc. Ei vor intra într-o competiție "artistică", realizând momente pe care le trăiesc o dată-n viață: vor cânta alte genuri muzicale, vor dansa vals, tango sau rock&roll, dar și sârbe, hore sau bătute, vor susține duete în premieră cu artiști din alte zone muzicale, vor cânta și singuri muzici celebre din repertoriul internațional sau românesc, vechi sau actual, vor fi actori, vor găti rețete tradiționale din zona natală, iar pe folclor vor prezenta momente unice prin conținut (texte satirice la adresa celuilalt invitat, piese din alte zone etnofolclorice îmbrăcați în costumul specific, etc)", spune Iuliana Tudor.

Iuliana Tudor despre alte nouătăți aduse formatului O dată-n viață:

"Fiecare vedetă este însoțită în emisiune de un ansamblu profesionist reprezentativ și de orchestră acestuia. Păstrăm componenta socială, astfel că cele două vedete vor pleda pentru un caz social propus de ei sau de echipă. Floarea și Gheorghe ne vor vizita în continuare platoul în fiecare ediție."

Iuliana Tudor a spus că titlul emisiunii a fost păstrat "pentru ca s-a impus de la sine".

"Formatul, deși diferit, păstrează conceptul de bază "O data-n viață". Invitații trăiesc o dată-n viață momente artistice unicat", a mai spus Iuliana Tudor.

Potrivit Iulianei Tudor emisiunea va avea, la fel ca la debut, 100 de minute. Gazda emisiunii O dată-n viață a mai spus că decorul a fost mărit și adaptat studioului 3 al TVR, iar show-ul va avea un public mai numeros.

Despre concurența cu Vocea României și cu X-Factor:

"Când am pornit "O dată-n viață" concuram cu “Dansez pentru tine”! și nu ne-am temut. A fost o provocare. Faptul că emisiunea este dorită în continuare de public după 8 ani, este cea mai mare satisfacție a noastră ca echipă!

Și acest nou început este o provocare! Vom vedea cum vor arăta cifrele, dar vă reamintesc faptul că dincolo de cifre programul aduce în atenție și valorile tradiționale românești, într-o formă atrăgătoare, ușor digerabila, de petrecere, și credem că e un demers necesar la postul public, în special pentru generațiile tinere. La noi se uită foarte mulți copii. Deveniți adolescenți după 8 ani de când există "O dată-n viață". Mulți ne-au scris că doar urmărind emisiunea noastră au aflat de Căluș, Paparudă, horă, sârbă, etc sau le-a plăcut să fredoneze “Trandafir de la Moldova”, “Cui nu-i place dragostea”, “Radu mamii”, etc, sau au văzut cum arată costumul tradițional românesc!"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Cred ca e o greseala pozitionarea emisiunii pe acelasi spatiu orar cu "X Factor" si "Vocea Romaniei" ! Aceste emisiuni ar trebui sa nu se suprapuna ! In acest mod , pierd toate la rating !
 • Nu sunt in masura sa spun ce fel de „fata” aveti. Dar va spun ce s-a intamplat. Dupa cum observati, comentariul dvs a fost aprobat.
 • Emisiunea cu pricina este pentru "popularisti".
  Din fericire, pentru TVR, mai exista inca multi adepti ai folclorului.
  De fapt, decat manelisti mai bine ... O data-n viata!
 • Vinerea , TVR 1 cu O Data-n Viata a fost tot timpul pe locurile 3-5 , chiar si pe 2 in anumite momente ceea ce TVR nu reuseste decat cu unele competitii sportive si cu Telejurnalul de seara !
 • Iuliana, mamă, audiențele tale sunt destul de modeste.
  Noroc că ai cîțiva sponsori grei care te țin pe sticlă, altfel ne părăseai de ceva vreme...

Trimite un comentariu