Skip to main content

MasterChefii de la Pro TV au devenit și vedete în reclame: Foa, într-un spot Staropramen, Patrizia promovează Knorr, iar Hădean face reclamă la Fairy

 
MasterChefii de la Pro TV au devenit și vedete în reclame: Foa, într-un spot Staropramen, Patrizia promovează Knorr, iar Hădean face reclamă la Fairy
Masterchef

Chefii de la MasterChef sunt actori într-o serie de reclame. De când au devenit vedete TV, noii chefi de la MasterChef au fost curtați de marile branduri pentru a le promova la televizor. Este vorba despre FoaPatrizia Paglieri și Adrian Hădean, cei care jurizează de anul trecut preparatele concurenților de la MaterChef.

Drumul noilor MasterChefi a fost deschis de Adrian Hădean, care este încă de anul trecut imaginea detergentului Fairy. Hădean a promovat în trecut și alte produse, dar în special în zona online, unde este cunoscut pentru blogul adihadean.ro. De altfel, Adrian Hădean a fost unul dintre cei cinci români selectați de Samsung în 2012 să poarte flacăra olimpică la Olimpiada de la Londra.

Din acest sezon, și ceilalți doi colegi s-au alăturat lui Hădean, ca „endorseri”. Patrizia Paglieri promovează site-ul retetaperfecta.ro, unde aceasta a făcut câteva rețete folosind produse Knorr. Foa este chef-ul cu mai multe fețe din spotul la Staropramen, care arată că berea merge cu diferite feluri de mâncare.

Publicitate

Înainte de ei, amintim că au fost masterChefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, și ei cu priză la marile branduri. Atunci, Sorin Bontea era Ariel, iar Florin Dumitrescu Fairy.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, spoturile în care apar cei trei masterchefi.

Staropramen

Knorr

Fairy

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Câtă ipocrizie! Patrizzia face reclamă la Knorr, dar dacă un concurent Masterchef ar folosi așa ceva ar fi descalificat imediat, șefii descurajând astfel de produse.
  • Asta e ipocrizie! Patrizia promovează Knorr dar dacă vreun concurent de la Masterchef ar folosi Knorr ar fi eliminat imediat.

Trimite un comentariu