Skip to main content

O nouă televiziune va intra pe piața din România: canalul de nișă The Medical Channel

 
O nouă televiziune va intra pe piața din România: canalul de nișă The Medical Channel
anda manza

Alma Media, societatea care distribuie televiziunea Da Vinci Learning, va aduce în România postul de nișă The Medical Channel, potrivit Andei Mânza, administratorul companiei. Informația a fost anunțată în cadrul Convenției de Comunicații prin cablu, desfășurată la București, în zilele de 5 - 6 octombrie.

Publicitate

Potrivit Andei Mânza, Alma Media este deja în discuții cu marii cabliști pentru preluarea postului de televiziune: Telekom, UPC, RCS&RDS și Akta.

„Nu este un canal doar pentru specialiști, ci și pentru publicul larg. Poate interesa și medicii și pacienții. Informațiile prezentate au acuratețe 100% față de internet. În emisiuni sunt prezenți medici foarte buni, recunoscuți ca experți în domeniile lor”, a declarat Anda Mânza pentru paginademedia.ro.

Printre subiectele discutate în emisiunile The Medical Channel, se numără: Transplantul de măduvă, Sănătatea creierului - ce este migrena, Cancerul de sân: cum îți învingi frica, Scaunul de protecție a copilului în mașină, Controlul tensiunii arteriale, Cum să-ți controlezi colesterolul, Diabetul, cum să trăiești cu diabetul, Dietra, nutriția vegetariană, Siguranța copiilor în casă, Cum să îngrijești gemenii, Cum să trăiești cu cancer.

The Medical Channel, licențiat în Marea Britanie, este prezent deja în Croația, Serbia și Slovenia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu