Skip to main content

(P) Grupul Dentsu Aegis Network a lansat pe 1 septembrie Posterscope România

 
Lucian Balan - managing director Posterscope Romania
Lucian Balan - managing director Posterscope Romania

(P) Dentsu Aegis Network a lansat în Romania POSTERSCOPE, compania nr. 1 în lume specializată în soluţii de Out-Of-Home advertising, indoor, online şi print. Încă de la lansare, Posterscope va gestiona bugetele cumulate ale clienţilor Dentsu Aegis Network, cât şi ale Touch Media, asigurând întreaga gamă de servicii prin intermediul foştilor angajaţi Touch Media, conduşi de Lucian Bălan, care va asigura managementul noii companii.

Publicitate

Posterscope România, soluţii de out-of-home advertising pentru piaţa locală

Posterscope România propune clienţilor o serie de soluţii eficiente de OOH, având experienţă în înţelegerea comportamentului consumatorului în acest context şi în realizarea unui pachet cu servicii diverse, cu oportunităţi variate şi integrate pentru advertiseri.

Pentru implementarea campaniilor outdoor, Posterscope România va asigura servicii complete de comunicare: strategie şi media planning, prezentări personalizate, creaţie vizualuri, print afişaj, decorare, monitorizare şi întreţinere, dar şi proiecte speciale – concepţie, producţie şi implementare.

Posterscope Romania Logo RGB (Colour)Acum 8 ani, când am lansat Touch Media, am avut o viziune clară după care mi-am ghidat întreaga strategie de business: să aduc valoare adăugată business-ului clienţilor mei.

Fidel acestei strategii, văd parteneriatul cu Dentsu Aegis Network ca pe o evoluţie firească într-o piaţă dinamica în care globalizarea afectează nu doar business-ul clienţilor noştri, ci şi business-ul de agenţie, în care nu mai este suficient să livrezi cele mai eficiente campanii out-of-home advertising, ci ele trebuie integrate de la început în mixul de comunicare pentru maximizarea impactului acestora”, a declarat Lucian Bălan, Director General Posterscope România.

Prin activitatea sa, Posterscope România va sprijini clienţii în promovarea produselor şi serviciilor acestora, creativ şi eficient.

Soluţiile oferite de Posterscope traduc înţelegerea deplină a obiectivelor clienţilor prin investiţia susţinută în oameni şi tehnologie, impactul asupra business-ului oricărui client implicat fiind semnificativ.

Annie_Rickard_Global-CEO-of-Posterscope copyAştept cu interes să avem pioneri Posterscope în România, ca parte a reţelei noastre globale. OOH este un canal de media foarte important în România, fapt pentru care vom împărtăşi din expertiza noastră globală pieţei de aici.

Obiectivul nostru este dezvoltarea acesteia, luând în considerare trendul actual – creşterea canalelor de comunicare digitale. Lucian este un profesionist în implementarea campaniilor out-of-home advertising şi sunt încântată că face parte din board-ul nostru”, a declarat Annie Richard, Preşedinte Posterscope la nivel global.

La nivel global, Posterscope este lider pe piaţa serviciilor de out-of-home advertising şi adaptează acest serviciu în cadrul campaniilor integrate, alături de alte canale de comunicare, ca mobile şi digital advertising, operând în 32 de ţări din întreaga lume.

Despre Dentsu Aegis Network

Dentsu Aegis Network activează în România cu 5 branduri: Carat, Vizeum (agenţii de media), Kinecto-Isobar (agenţie de digital advertising), iProspect (digital performance) şi Posterscope.

La nivel mondial, Dentsu Aegis Network ofera clienţilor servicii de expertiză în media, comunicare digitală şi servicii de creaţie publicitară. Grupul operează în 132 de ţări din întreaga lume, cu peste 27.000 de specialişti dedicaţi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus