Skip to main content

Serialul Trăsniții a intrat în Cartea Recordurilor. Sitcom-ul are mai multe episoade decât The Simpsons

 
Serialul Trăsniții a intrat în Cartea Recordurilor. Sitcom-ul are mai multe episoade decât The Simpsons
Trasnitii_Guinness Book

Guinness Book a desemnat „Trăsniţii” de la Prima TV ca fiind cel mai longeviv sitcom din lume, producţia românească surclasând animaţia „The Simpsons”, care a deţinut până acum recordul mondial.

Cu un număr total de 1.345 de episoade, însumate cu cele trei denumiri sub care serialul a fost difuzat la Prima TV, respectiv “Trăsniţi în N.A.T.O.”, “Trăsniţi din N.A.T.O.” şi „Trăsniţii”, sitcom-ul produs de Grig Chiroiu a intrat în Cartea Recordurilor doar cu cele 689 de episoade, înregistrate sub titulatura de “Trăsniţii”. Până acum recordul mondial era deținut de producția americană „The Simpsons”, cu 573 de episoade.

Publicitate

Grig Chiroiu:

"Acest titlu înseamnă atestarea unui efort susţinut timp de doisprezece ani, înseamnă împlinirea unui vis pe care l-am tot avut în ultimii cinci ani, înseamnă că acum toţi fanii noştri se pot făli şi se pot lauda cu noi.”

Povestea Trăsniţilor a început în anul 2003 cu “Trăsniţi în N.A.T.O.”, care a avut nouă sezoane. Apoi serialul s-a numit “Trăsniţi din N.A.T.O.”. Iar din sezonul 13 şi-au spus simplu „Trăsniţii”.

Serialul Trăsniții este difuzat de luni până joi, de la ora 22:00, la Prima TV.

AUDIENȚE. Sitcom-ul Trăsniții a fost urmărit în luna septembrie de 142.000 de persoane din mediul urban și s-a clasat pe locul 12 în topul celor mai urmărite seriale ale lunii trecute, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Da, felicitari pt munca depusa, dar au intrat in cartea recordurilor la o categorie cu care ei nu au treaba! Incearca ei saracii sa faca ceva, cum se chinuie si Cronica Carcotasilor, a revenit Huidu, l-a adus inapoi pe Dezbracatu', dar emisiunea lor fara Gainusa paca are mai putin umor decat Sinteza Zilei!
 • nu putem pune o creatie ca "the simpsons" linga o incropeala ca cea de mai sus. este o diferenta atit de mare ca casa poporului linga o vila ca casa unuia.

  are mai multi episode ca "The Sopranos", va dati seama?

  felicitari pentru longevitate. se pare ca burlescul de romania devine un gen viguros.
 • Daca suntem sau nu fani conteaza mai putin! :) Ce doream sa subliniem este
  faptul ca au intrat in cartea recordurilor! :) Chiar este o realziare! :)
  Bine ca nu au intrat Capatos, Maruta sau Wow Biz! Atunci chiar ne puneam un semn de intrebare :) Felicitari Trasnitilor pentru reusita!
  Restul...tiganeala si chilotaraie tipic romaneasca! :)
 • Pic si poc, se vede ca amandoi sunteti fanii "glumelor" lor fiindca pe a mea nu ai priceput-o!
  Si, "Trăsniții sunt serial"?
 • Audiența lor este modestă, să fim serioși.
  Iar în ceea ce privește calitatea...din ce mai discutabilă.
  Poate ar fi bine să ia o mică vacanță, precum Leana și Costel.

Trimite un comentariu