Skip to main content

Ultima zi de înscrieri la Tânărul Jurnalist al Anului

 
jurnalisti
jurnalisti

Azi este ultima zi în care ziariştii sub 35 de ani îşi pot înscrie cele mai bune articole publicate în 2014 şi în primele opt luni ale anului curent la concursul Tânărul Jurnalist al Anului.

Publicitate

Freedom House România a reuşit să adauge în 2015 la secţiunile clasice - Justiţie şi Stat de drept, Actualitate internă, Economie şi Mediu - o nouă secţiune cerută de public şi vitregită de mulţi patroni de publicaţii - Investigaţii.

Câştigătorii fiecăreia dintre aceste cinci secţiuni vor fi premiaţi cu câte 1.000 euro.

Astfel, organizatorii concursului pentru tinerii ziarişti vor să recunoască şi să îi recompenseze pe măsură atât pe tinerii ziariştii care urmăresc în mod curent evoluţia justiţiei în România (activitatea parchetelor, evoluţia dosarelor de corupţie şi crimă organizată în instanţe, ameninţările la adresa statului de drept, schimbările legislative care afectează activitatea instituţiilor fundamentale ale statului etc.) şi care se vor putea înscrie la Justiţie şi Stat de drept, cât şi pe aceia care realizează efectiv investigaţii – cu accent pe anchetele privind evaziunea fiscală, contrabanda şi spălarea de bani – ce îşi vor putea înscrie cele mai bune articole la Investigaţii.

O altă noutate faţă de ediţiile precedente este înscrierea în concurs a articolelor recente. Vor fi luate în considerare şi articolele publicate anul acesta, până în 31 august 2015, nu doar cele de anul trecut (ca în cazul celor 15 ediţii anterioare).

Şi o ultimă surpriză... deocamdată. Ceremonia de premiere va avea loc în cadrul celei mai mari conferinţe media din regiune - Forumul Media Europa de Sud-Est - care se va desfăşura anul acesta la Bucureşti, în 5-6 noiembrie 2015.

Ediţia din 2015 a concursului Tânărul Jurnalist al Anului se desfăşoară cu ajutorul sponsorilor UniCredit Bank, Eco–Rom Ambalaje, Alexandrion, Polisea şi Antalis, şi cu susţinerea Programului Media Europa de Sud-Est al Fundaţiei Konrad Adenauer şi The Group.

Informaţii suplimentare pe pagina special dedicată concursului, freedomhouse.ro/tja.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus