Skip to main content

VIDEO. Concurs de creație: spoturi pentru Super Bowl, cu un premiu de un milion de dolari. Și românii se pot înscrie

 
VIDEO. Concurs de creație: spoturi pentru Super Bowl, cu un premiu de un milion de dolari. Și românii se pot înscrie
Doritos Crash the Super Bowl

Brandul Doritos, din portofoliul PepsiCo, invită creativii din întreaga lume să facă un spot publicitar original pentru Super Bowl. Scenariul ce va intra în cursa marelui premiu de 1.000.000 de dolari și dacă va câștiga, va fi lucrat de Warner Bros. Pictures, DC Entertainment și regizorul Zack Snyder.

Tema: Într-un spot publicitar de 30 de secunde, participanții trebuie să scoată în evidență aromele îndrăznețe ale Doritos.

Publicitate

Este a zecea ediție a concursului Doritos și ultima, după cum anunță compania. De la prima ediție a concursului „Crash the Super Bowl”, în competiție au fost înscrise 32.000 de materiale creative de la consumatori, iar brandul a oferit premii în valoare de peste 7.000.000 $.

În urmă cu trei ani, concursul a fost deschis și pentru fanii din afara Statelor Unite ale Americii. Anul trecut s-au înregistrat aplicații din 29 de țări diferite și a fost prima dată când s-a difuzat o reclamă realizată de un regizor din afara Statelor Unite - spotul canadianului Graham Talbot`s, „Când porcii zboară”, difuzat în timpul Super Bowl XLIX.

Înscrierile pentru competiția „Crash the Super Bowl” se fac până pe 15 noiembrie 2015.

Un juriu calificat va anunţa semifinaliștii selectaţi până la finalul lunii. În ianuarie 2016 vor fi anunţaţi trei finaliști, iar fanii vor putea vedea reclamele online, putându-le vota pe cele favorite. Spotul cu cele mai multe voturi va fi difuzat în timpul Super Bowl, pe 7 februarie 2016.

Realizatorul celei mai bune reclame va primi 1.000.000 de dolari, iar ceilalți doi finaliști vor câștiga fiecare câte 100.000 $ și oportunitatea de a fi consultați la un viitor proiect Doritos.

Spoturile realizate trebuie înscrise pe site-ul competiţiei: www.crashthesuperbowl.doritos.com.

Super Bowl, finala campionatului Ligii Naționale de Fotbal a Statelor Unite, este unul dintre cele mai urmărite evenimente televizate din Statele Unite și din întreaga lume, iar reclamele care sunt difuzate în timpul meciului sunt printre cele mai așteptate și discutate ale anului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu