Skip to main content

VIDEO. Concurs de creaţie: spoturi pentru Super Bowl, cu un premiu de un milion de dolari. Şi românii se pot înscrie

 
Doritos Crash the Super Bowl
Doritos Crash the Super Bowl

Brandul Doritos, din portofoliul PepsiCo, invită creativii din întreaga lume să facă un spot publicitar original pentru Super Bowl. Scenariul ce va intra în cursa marelui premiu de 1.000.000 de dolari şi dacă va câştiga, va fi lucrat de Warner Bros. Pictures, DC Entertainment şi regizorul Zack Snyder.

Publicitate

Tema: Într-un spot publicitar de 30 de secunde, participanţii trebuie să scoată în evidenţă aromele îndrăzneţe ale Doritos.

Este a zecea ediţie a concursului Doritos şi ultima, după cum anunţă compania. De la prima ediţie a concursului „Crash the Super Bowl”, în competiţie au fost înscrise 32.000 de materiale creative de la consumatori, iar brandul a oferit premii în valoare de peste 7.000.000 $.

În urmă cu trei ani, concursul a fost deschis şi pentru fanii din afara Statelor Unite ale Americii. Anul trecut s-au înregistrat aplicaţii din 29 de ţări diferite şi a fost prima dată când s-a difuzat o reclamă realizată de un regizor din afara Statelor Unite - spotul canadianului Graham Talbot`s, „Când porcii zboară”, difuzat în timpul Super Bowl XLIX.

Înscrierile pentru competiţia „Crash the Super Bowl” se fac până pe 15 noiembrie 2015.

Un juriu calificat va anunţa semifinaliştii selectaţi până la finalul lunii. În ianuarie 2016 vor fi anunţaţi trei finalişti, iar fanii vor putea vedea reclamele online, putându-le vota pe cele favorite. Spotul cu cele mai multe voturi va fi difuzat în timpul Super Bowl, pe 7 februarie 2016.

Realizatorul celei mai bune reclame va primi 1.000.000 de dolari, iar ceilalţi doi finalişti vor câştiga fiecare câte 100.000 $ şi oportunitatea de a fi consultaţi la un viitor proiect Doritos.

Spoturile realizate trebuie înscrise pe site-ul competiţiei: www.crashthesuperbowl.doritos.com.

Super Bowl, finala campionatului Ligii Naţionale de Fotbal a Statelor Unite, este unul dintre cele mai urmărite evenimente televizate din Statele Unite şi din întreaga lume, iar reclamele care sunt difuzate în timpul meciului sunt printre cele mai aşteptate şi discutate ale anului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florea Florea
    Dati va rog si audientele de la meciurile din UCL de marti si miercuri!

Trimite un comentariu

sus