Skip to main content

VIDEO - SpotON. Familia Chivu promovează pachetul de televiziune și internet de la UPC. Actorul Dragoș Moștenescu face prețurile praf într-o reclamă pentru Profi

 
VIDEO - SpotON. Familia Chivu promovează pachetul de televiziune și internet de la UPC. Actorul Dragoș Moștenescu face prețurile praf într-o reclamă pentru Profi
UPC familia Chivu

Familia fotbalistului Cristian Chivu promovează pachetul de televiziune și internet al operatorului UPC, iar actorul Dragoș Moștenescu, cunoscut pentru rolul din La Bloc unde era Costel Jurcă, face prețurile praf într-o reclamă pentru lanțul de magazine Profi.

Publicitate

Paginademedia.ro face în continuare o trecere în revistă a celor mai importante campanii lansate pe TV în ultimele zile: Rubrica Paginademedia – SpotON este realizată cu susținerea companiei de monitorizare MediaTRUST.

  • Fetițele lui Cristian Chivu spun "ne distrăm cel mai bine când stăm împreună, la un film sau pe net" într-un spot care promovează oferta de internet și televiziune de la UPC.
  • Actorul Dragoș Moștenescu face prețurile praf într-o campanie pentru lanțul de magazine Profi.
  • Red Bull se promovează printr-un spot animat cu un rechin care este intimidat de un banc de pești care prinde "aripi" după ce iese dintr-o cutie înscripționată cu numele băuturii energizante.
  • Vodafone își promovează oferta de net 4 G printr-un spot care are drept coloană sonoră melodia "Viața cum vreau eu", compusă de Raymond, și el vedetă în spoturi mai vechi ale Vodafone.

Paginademedia.ro prezintă în continuare spoturile obținute cu susținerea companiei de monitorizare MediaTRUST:

UPC

Profi

Red Bull

Vodafone

Raiffeisen

Proiect POSDRU

Jagermeister

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu