Skip to main content

2Fresh anunţă lansarea Digitaljob.ro, o platformă de recrutare de nişă

 
digitaljob
digitaljob

Agenţia interactivă 2Fresh anunţă lansarea Digitaljob.ro, o platformă de recrutare de nişă, dedicată exclusiv industriei digitale şi IT din România, în urma unei investiţii de 30.000 de euro.

Publicitate

Platfoma se adresează companiilor şi specialiştilor care activează în domeniul dezvoltării online, mobile, software, gaming, precum şi advertising sau marketing. Potrivit reprezentanţilor Digitaljob.ro, aproape 120 de companii au apelat, deja, la serviciile platformei, pentru găsirea candidaţilor compatibili cu cerinţele acestora.

În ceea ce priveşte numărul de anunţuri publicate până în prezent, acesta se ridică la 200, generând un număr total de 900 de aplicanţi.

În acest moment, pe Digitaljob.ro sunt active peste 100 de anunţuri, iar cele mai multe dintre acestea, peste 59%, sunt pentru programatori, urmate de designeri, cu 30% din total, marketeri - 7% şi management - aproximativ 4%.

În prezent, companiile îşi pot anunţa gratuit poziţiile disponibile pe Digitaljob.ro, urmând ca din primul trimestru lui 2016, platforma să perceapă un fee din partea companiilor, pentru fiecare job plasat.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus