Skip to main content

2Fresh anunță lansarea Digitaljob.ro, o platformă de recrutare de nișă

 
2Fresh anunță lansarea Digitaljob.ro, o platformă de recrutare de nișă
digitaljob

Agenția interactivă 2Fresh anunță lansarea Digitaljob.ro, o platformă de recrutare de nișă, dedicată exclusiv industriei digitale şi IT din România, în urma unei investiţii de 30.000 de euro.

Platfoma se adresează companiilor și specialiștilor care activează în domeniul dezvoltării online, mobile, software, gaming, precum și advertising sau marketing. Potrivit reprezentanților Digitaljob.ro, aproape 120 de companii au apelat, deja, la serviciile platformei, pentru găsirea candidaților compatibili cu cerințele acestora.

Publicitate

În ceea ce privește numărul de anunțuri publicate până în prezent, acesta se ridică la 200, generând un număr total de 900 de aplicanți.

În acest moment, pe Digitaljob.ro sunt active peste 100 de anunțuri, iar cele mai multe dintre acestea, peste 59%, sunt pentru programatori, urmate de designeri, cu 30% din total, marketeri - 7% și management - aproximativ 4%.

În prezent, companiile își pot anunța gratuit pozițiile disponibile pe Digitaljob.ro, urmând ca din primul trimestru lui 2016, platforma să perceapă un fee din partea companiilor, pentru fiecare job plasat.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu