Skip to main content

Bendeac revine astăzi la Antena 1. Emisiunea În puii mei, la bătaie cu MasterChef

 
Bendeac revine astăzi la Antena 1. Emisiunea În puii mei, la bătaie cu MasterChef
Mihai Bendeac revine astăzi cu "În puii mei" la Antena 1. Emisiunea va fi difuzată de la ora 20.30, la bătaie cu MasterChef.

Prima ediție a programului "În puii mei" face parte dintr-o mini-serie de patru episoade ce vor fi transmise în acest an. Antena 1 avea în program astăzi, de la 20.30, reality show-ul "Șerifi de România", care se va decala cu o săptămână.

"Personaje noi, invitați surpriză din diverse domenii, o nouă abordare de filmare și mult umor sunt ingredientele de bază ale show-ului de comedie", potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1.

Publicitate

Mihai Bendeac, despre revenirea emisiunii "În puii mei" la Antena 1:

“Vă mărturisesc faptul că, deși este onorant, a avea în portofoliu cel mai redifuzat show de televiziune din istoria României, poate fi și o pacoste. Fiecare scheci "În puii mei" a fost de atâtea ori în reluare încât pe ecran putea rula și textul, cu o bilă, ca la Karaoke, probabil că cei de acasă știau intonația, accentul. Ei bine, unul dintre motivele pentru care am decis să accept o noua serie de show-uri este tocmai acesta. Alt motiv ar fi acela că "În puii mei" s-a anulat în plin succes, contrar uzanțelor românești de a stoarce un produs pâna nu mai rămâne nimic.”

Bendeac, despre nouătățile "În puii mei":

“Noile episoade, pe care le filmez în această perioadă alături de o echipa de un profesionalism remarcabil, sunt diferite față de ceea ce ne-am obișnuit a întelege prin show de comedie românesc. De la abordarea într-o cheie cinematografică până la, efectiv, suprarealismul unor scene, distribuția vastă, cu actori din toate generațiile si grija echipei la detalii, fac din acest show, o producție cu care stai în picioare în fața unui străin. Personajele sunt o surpriză. Nu aș vrea să intru în detalii. Ce este cert, e faptul că "În Puii Mei 2015" nu este o "aceeași Mărie cu altă pălărie". Ca să vă faceți o idee despre felul în care se lucrează, filmarea unei parodii după un film românesc vechi, a presupus inclusiv utilizarea post-sincronului, pentru mai multă veridicitate. Zeci de oameni lucrează ore în șir, zilnic, cu pasiune, pentru "În Puii Mei". Uneori, cate 5-6 ore pentru 1-2 minute de material filmat. Măcar din acest punct de vedere, merită să vedeți premiera acestui show.”

Cu cine se bate În puii mei

  • Pro TV difuzează pe intervalul emisiunii lui Bendeac show-ul culinar MasterChef. 
  • Kanal D are în program, pe intervalul În puii mei, telenovela Furtună pe Bosfor.
  • Prima TV difuzează, pe intervalul noului episod din În puii mei, Cronica Cârcotașilor și serialul turcesc Putere și Glorie. 
  • TVR1 are programat pe intervalul emisiunii În puii mei Telejurnalul și comedia franțuzească Zâzania. 

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu