Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Revolta Colectiv. Marș (împotriva) primarului Piedone. Mitingul, pe toate posturile de știri

 
BURTIERĂ LA MINUT. Revolta Colectiv. Marș (împotriva) primarului Piedone. Mitingul, pe toate posturile de știri
Antena 3 demisie Ponta

BURTIERĂ LA MINUT. Câteva mii de persoane (13.000 la ora 19.30) demonstrează în Piața Universității împotriva lui Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, pe raza căruia se află Clubul Colectiv. Cum se vede la posturile de știri și cine transmite manifestațiile?

Marș (împotriva) primarului Piedone, pune pe burtieră B1 TV, care a transmis din piață pe larg.

Burtieră aproape identică la Antena 3, dar fără paranteză: Marș împotriva primarului Piedone, scrie canalul Intact pe imaginile din piață. Centrul Bucureștiului, blocat de protestatari, a urmat o altă burtieră.

Digi 24 transmite din Piața Universității, actualizând numărul celor care se adună la miting (care ajunsese la 13.000 la ora 19.30, față de 8.000 la ora 19.00). Protestatarii cer demisia lui C.P. Piedone, dar și a premierului Victor Ponta și a lui Gabriel Oprea, notează postul de știri. Revolta Colectiv. Mii de oameni în stradă, a mai titrat postul RCS.

Realitatea TV a prezentat inițial pe burtieră protestele, iar câteva minute mai târziu a început să transmită în direct din Piață.

România TV a difuzat primele imagini cu mitingul după ora 19.00, notând că Mii de oameni cer în stradă demisia primarului Piedone. După câteva imagini din piață, discuția s-a mutat în studioul postului de știri. Din ecranul împărțit în trei, fereastra din mijloc avea imagini live din piață.

La câteva minute de la debutul jurnalului, Știrile Pro TV transmitea în direct din Piața Universității.

La ora 19.30, mitingul - care ajunsese în Piața Victoriei, era live pe toare posturile de știri (în fereastră la România TV), mai puțin la Antena 3, post care dezbătea în studio tragedia, cu Dana Grecu și Radu Tudor. Ulterior, și Antena 3 a reluat imaginile în direct din fața Guvernului.

Publicitate

Romania TV Realitatea TV Digi 24 Miting Piedone Antena 3 miting B1 TV Mars primarului Piedone Realitatea burtiera proteste piata universitatii

Digi 24 miting

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • De remarcat ca TVR transmite pe doua canale (1 si 2) mitingul. Incearca sa sufle si in iaurt, insa nu reuseste decit sa pice in penibil iar. De ce ai transmite pe doua canale acelasi program???

Trimite un comentariu