Skip to main content

CNA a primit aproape 100 de reclamaţii pentru felul în care posturile au prezentat tragedia din Colectiv. Jumătate au fost pentru Acces Direct

 
CNA
CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit aproape 100 de reclamaţii pentru modul în care televiziunile au reflectat tragedia produsă în clubul Colectiv.

Publicitate

Printre aspectele semnalate în reclamaţii se numără prezentarea unor imagini cu persoane aflate în suferinţă şi nerespectarea zilelor de doliu naţional.

Cele mai multe reclamaţii au fost primite pentru emisiunea Acces Direct difuzată de Antena 1 pe 2 noiembrie. Astfel, emisiunea prezentată de Simona Gherghe a fost reclamată la CNA de 55 de persoane.

CNA va analiza în şedinţa de mâine felul în care a fost reflectat incendiul din 30 octombrie la posturile Antena 1, Antena 3, B1 TV, Digi 24, Kanal D, Pro TV, Prima TV, Realitatea TV, România TV şi TVR 1.

Consiliul va analiza mâine monitorizările realizate pentru perioada 30 octombrie - 2 noiembrie.

Reamintim că CNA a trimis pe 3 noiembrie o scrisoare televiziunilor prin care le recomanda să nu difuzeze imagini de la înmormântarea victimelor incendiului de la clubul Colectiv, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus