Skip to main content

Concurs

 

Ştiu că este greu de crezut, dar toţi liderii lumii au aşa ceva. Şi tu poţi fi egal cu ei! Barack Obama, George Bush, Bill Clinton, Angela Merkel, Vladimir Putin se uită zâmbind către un suvenir pe care îl poţi avea şi tu, dacă citeşti Paginademedia.ro!

Toţi marii oameni ai planetei au pe perete un portret semnat de maestrul Ştefan Popa Popa’s! Paginademedia.ro îţi dă ocazia să câştigi un portret al tău semnat de celebrul artist. Artistul care îţi va creiona portretul apare în Cartea recordurilor drept cel mai rapid caricaturist al lumii. Poţi avea si tu ce au cei mai puternici oameni ai planetei!

Înainte de Regulament, o scurtă prezentare a maestrului Ştefan Popa Popa’s, căruia paginademedia.ro îi mulţumeşte pentru colaborare!

  • Peste 200 dintre cei mai importanţi oameni politici ai planetei au un portret semnat de Popa’s.
  • Recordmen de viteză: 131 de desene într-o oră!
  • Record de rezistenţă: 1.527 de portrete în zece zile şi 10 nopţi, record doborât ulterior tot de el: 2.772 de desene!
  • Recordurile i-au adus prezenţa în celebra Guinness Book.
  • Este cetăţean de onoare în peste 80 de localităţi din România.
  • A fost caricaturistul oficial la Summitul NATO de la Bucureşti, din 2008. De fapt, este caricaturistul oficial al summitelor de 20 de ani.
  • A fost învestit între “Primii 100 de oamenii importanţi ai planetei” de către Congregaţia Cavalerilor Cruciaţi de pe domeniul papal Assisi.
  • Pentru că a pierdut avionul prăbuşit la Baloteşti, călătoreşte numai cu maşina. „A fost un semn“, spunea el într-un interviu acordat EVZ.
  • “O ţară este cunoscută în afară prin sportivii şi prin artiştii săi. Eu mi-am făcut datoria de a fi prezent în locurile cele mai importante din Europa, în primul rând.”
Popa's despre presă: “Presa e interesată numai de senzaţii, nu şi de realizări. Mă uit la emisiunile TV, văd toate părţile negative. Dar ţara asta nu are şi părţi bune? Ţara asta creează genii. Avem copii talentaţi, care participă la concursuri internaţionale, nu vedem nimic.”
Despre televiziune: Tot felul de ţâţe goale, de femei îmbrăcate sumar. Asta înseamnă televiziunea? Altceva noi nu avem? Asta arată gradul de cultură. „Noi facem asta pentru rating“, spun ei. Dar nu populaţia te cultivă pe tine, ci tu, ca om de televiziune, cultivi populaţia.

REGULAMENT

Pentru cititori:

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în concurs este să postezi comentarii la articolele de pe paginademedia.ro. Cititorii vor vota cele mai bune comentarii, iar cele mai votate 3 comentarii vor fi răsplătite cu o caricatură a lui Popa’s. Nu uita, mai multe comentarii de calitate, mai multe şanse. ÎN FIECARE LUNĂ, TREI CITITORI VOR AVEA CE ARE OBAMA!

Pentru bloggeri:

Fii cel mai bun refferer pentru paginademedia.ro şi poţi câştiga un portret semnat de celebrul Ştefan Popa Popa’s Tot ce trebuie să faci este să pui cel puţin un link către paginademedia.ro. Te poţi folosi de unul dintre bannerele de mai jos. La sfârşitul lunii TREI bloggeri vor avea ce are şi Obama: o caricatură semnată de Ştefan Popa Popa’s. Nu uita, toţi liderii puternici ai lumii au un portret de Popa’s. Şi tu poţi avea unul!

Banner 160x200 Banner 300x250 Banner 728x90

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus