Skip to main content

Cristian Sterea, noul redactor-șef al revistei auto motor și sport, în locul lui Alexandru Gugoașă

 
Cristian Sterea, noul redactor-șef al revistei auto motor și sport, în locul lui Alexandru Gugoașă
cristian sterea-redactor sef AMS

Cristian Sterea este noul redactor-șef al revistei auto motor și sport, publicație aflată în portofoliul Burda România. Noul redactor-șef îl înlocuiește pe Alexandru Gugoașă.

Cristian Sterea este membru al echipei auto motor și sport de peste 10 ani, din 2008 ocupând poziția de redactor-șef adjunct.

Publicitate

Cristian Sterea, noul redactor-șef al revistei auto motor și sport:

„Pe lângă prezentarea celor mai importante noutăți ale industriei auto, vom continua să punem accentul pe efectuarea propriilor teste, pentru a putea transmite publicului o imagine cât mai realistă a mașinilor din paginile revistei, cu o serie întreagă de informații despre condus și utilizare complementare datelor tehnice oferite de către producători.”

Prima ediție a revistei auto motor si sport din 2016 va fi prima pe care Cristian Sterea o va coordona în calitate de redactor-şef.

auto motor și sport este un produs Burda România și apare în 12 ediții în fiecare an. Structura editorială a revistei auto motor și sport cuprinde editoriale, teste, teste comparative, analize de piață, prezentări și reportaje ce vizează subiecte precum noi apariții, life-style, retro, fascinație, moto și sport.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu