Skip to main content

De la Mediafax la Adevarul Holding. Grupul lui Cristian Burci are un nou director de vânzări

 
De la Mediafax la Adevarul Holding. Grupul lui Cristian Burci are un nou director de vânzări
Anca Franche

Anca Franche (39 de ani), fost Online Sales Manager în cadrul trustului Mediafax, este noul director de vânzări al grupului Adevărul Holding. Ea va gestiona vânzările pentru întregul portofoliu Adevărul Holding, 12 publicații în print și 10 online, printre care Adevărul, Click, OK!Magazine și Dilema veche.

Dana Aneculoaei a condus înainte departamentul de vânzări print și online. Ea va rămâne în echipa de vânzări a grupului Adevarul Holding.

Publicitate

Dan Belcea, Directorul General al Adevărul Holding:

„Anca are o vastă experiență în vânzări și ne bucurăm că s-a alăturat echipei de management a Adevărul Holding. Îmi doresc ca împreună să îndeplinim obiectivele strategice pe care ni le-am propus pe termen mediu și lung.”

Despre Anca Franche

Anca are o carieră de peste 15 ani în industria de media și 13 ani de vânzări print, online și evenimente. Înainte de a veni la Adevărul Holding, Anca a fost Online Sales Manager în cadrul trustului Mediafax. Ea a absolvit în 2008 Managementul Afacerilor, precum și numeroase cursuri de specializare profesională.

„ Vreau ca, alături de colegii mei de la vânzări, să continuăm proiectele aflate în desfășurare dar și să creăm noi capabilități pentru a atinge obiectivele de dezvoltare ale grupului”, spune Anca Franche.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu