Skip to main content

FOTO. Eurosport trece prin cea mai importantă schimbare de logo a ultimilor 20 de ani

 
FOTO. Eurosport trece prin cea mai importantă schimbare de logo a ultimilor 20 de ani
logos Eurosport

Eurosport vine cu o nouă identitate de brand, după ce a fost preluat în totalitate de compania Discovery. Conform noii identități de brand, canalul Eurosport va deveni Eurosport 1, făcându-se astfel distincția între cele două canale Eurosport, anunță compania.

Publicitate

Noua identitate, care va fi dezvăluită mâine, pe 13 noiembrie, va fi susținută de sloganul “Stârnește pasiunea” și de campania din social media #aceeașipasiune, care îndeamnă fanii să împărtășească poveștile lor legate de momentele extraordinare pe care le trăiesc pentru a-și demonstra admirația pentru un sportiv, o echipă sau un sport.

Deținut în totalitate de Discovery, Eurosport a achiziționat în acest an drepturilor pentru Jocurile Olimpice în Europa.

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: “Eurosport s-a poziționat ca un nume de referință pentru transmisiunile sportive în direct și, sub patronajul Discovery, am continuat să ne extindem și să reînsuflețim brandul pentru a fi mai aproape de fani. Lansarea noii identități de brand este încă un pas înainte pentru a face Eurosport destinația preferată pentru fanii sportului de pretutindeni. Noul slogan, “Stârnește pasiunea”, care pune în centru fanii, este rezultatul unui întreg an plin de transformări pentru Eurosport.”

Antonio Ruiz, VP Marketing & Franchise Management Eurosport, a adăugat: „Rebrandingul Eurosport este urmarea unor ample cercetări desfășurate în mai multe piețe pentru a înțelege percepția brandului și pentru a defini valorile companiei.
Eurosport va avea o personalitate distinctă și imagini vizuale îndrăznețe, care să atragă fanii. Fanii și sportivii trăiesc pasiunea pentru sport în maniere extraordinare. Eurosport stârnește acum această pasiune și sărbătorește devotamentul, ambiția, dedicarea, sacrificiul, nebunia și bucuria lor.”

ESP_LT_NVY_RGB

Eurosport 1

ESP_CLT_1_NVY_RED_RGB

Eurosport 2

ESP_CLT_2_NVY_RED_RGB

Evoluția logo-ului Eurosport (via logos.wikia.com/):

 

logos Eurosport

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Premier League o sa-l transmita in continuare la calitate standard definition in Romania?, daca continua asa mai bine sa nu se mai oboseasca pe viitor
  • Ce schimbare în denumire...că știm și noi că și acum Există un Eurosport 1 - adică Eurosport Internațional - cu variantă și în limba română, și Eurosport 2

Trimite un comentariu