Skip to main content

Irina Radu, în fața parlamentarilor: "În două săptămâni TVR intră în blocaj dacă nu se face nimic"

 
Irina Radu, în fața parlamentarilor: "În două săptămâni TVR intră în blocaj dacă nu se face nimic"
Irina Radu

TVR în situație critică. "Televiziunea Română intră în blocaj total în două săptămâni dacă nu se iau măsuri", a spus în fața Comisiilor parlamentare Irina Radu, director general interimar al TVR.

Irina Radu a menționat că situația este critică și că televiziunea publică ajunge la limita posibilității de a funcționa cu banii blocați și cu utilitățile neplătite.

Publicitate

Conducerea TVR a fost audiată astăzi la Parlament în legătură cu netransmiterea imaginilor tragediei din clubul Colectiv în seara în care aceasta s-a petrecut.

Irina Radu a menționat că va trimite parlamentarilor detaliat cifre legate de situația financiară la limită în care se află televiziunea publică în momentul de față.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • As dori sa am si eu satisfactia pe care cred ca o aveau si angajatii televiziunii minune in urma cu zeci de ani, cand propovaduiau reforma in sectoarele productive, domniile lor, ex propagandisti ceausisti devenind presa libera a noilor vremi iar ca orice mancator de... vorbe incercand sa-si taie cat mai mult pentru sine din tortul cu privilegii. Pe scurt, sa aiba parte de tot ceea ce ne-au dorit si ei noua!
  • Asta este solutia,restructurare.Nu mai cereti bani de la guvern .Inchideti Societatea de televiziune sau restructurati-o.Sunteti ca Termocentrale Oltenia .Inghititi bani fara sa aveti eficienta.
  • Inchideti TVR3-ul ala prin care dati bani teritorialelor de aiurea. Apar numa emisiuni pe stil Etno TV. Toata lumea in toate orasele are cativa cantareti de nunta care trebuie sa apara pe TVR3. Iar aprobarea pentru intrarea in emisie a unei stiri nu stiu daca tine de bani. Aceeasi placa de la Stelian Tanase ati preluat-o si voi.
    Restructurati toata institutia.

Trimite un comentariu