Skip to main content

Jon Stewart și HBO au încheiat o înțelegere exclusivă pe patru ani

 
Jon Stewart și HBO au încheiat o înțelegere exclusivă pe patru ani
Jon Stewart

Jon Stewart și HBO au încheiat o înțelegere exclusivă pe patru ani, a anunțat Michael Lombardo, președintele departamentului de programe HBO.

Parteneriatul marchează următoarea etapă a carierei lui Stewart, începând cu producții digitale scurte, care vor fi disponibile pe HBO NOW, HBO GO și alte platforme, și include prima opțiune pentru alte filme și programe TV, scrie hbo.ro.

Publicitate

În primul său proiect pentru HBO sub acest nou contract, Stewart o să prezinte evenimente din perspectiva sa unică. Jon lucrează cu compania OTOY Inc. și dezvoltă o nouă tehnologie care îi va permite să producă conținut digital scurt. Acesta va fi reînnoit pe HBO NOW de mai multe ori pe parcursul zilei, iar proiectele adiționale vor fi anunțate pe măsură ce vor fi confirmate.

“Jon Stewart a condus o revoluție care a schimbat fața comediei TV cu 'Daily Show'. Ne-a onorat cu prezența acum aproape 20 de ani, așa că suntem bucuroși că îi salutăm talentele imense în acest nou capitol al carierei sale”, a spus Lombardo.

“Sunt atât de încântat să lucrez cu Richard [Plepler], Michael și toată familia HBO”, a spus Stewart. “Să apar la TV 22 de minute pe noapte clar a avut un efect asupra mea. Sunt destul de sigur că voi putea produce câteva minute de conținut din când în când.”

Jon Stewart a devenit gazda emisiunii “The Daily Show with Jon Stewart” în 1999 și a renunțat la emisiune la începutul anului. Seria a câștigat recent trei premii Emmy, inclusiv pentru Cel mai bun program de varietate, și a câștigat în total 23 de premii Emmy, precum și două premii Peabody.

Stewart a fost de două ori gazda Premiilor Academiei, a scris bestseller-ul “Naked Pictures of Famous People” și a fost co-autorul cărților “America (The Book): A Guide to Democracy Inaction” și “Earth (The Book): A Visitor’s Guide to the Human Race”.

A scris și regizat filmul din 2014 “Rosewater”. Alături de HBO a mai lucrat la următoarele proiecte: stand-up-ul “Jon Stewart: Unleavened”, a fost gazda emisiunii speciale “George Carlin: 40 Years of Comedy”, “Mr. Show with Bob and David” și a avut un rol recurent în “The Larry Sanders Show”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu