Skip to main content

Liga 1 de fotbal se va numi Liga 1 Orange

 

Orange România și Liga Profesionistă de Fotbal anunță astăzi încheierea parteneriatului pentru Liga 1, care devine astfel Liga 1 Orange.

Publicitate

"Sportul este una dintre direcțiile principale ale strategiei de sponsorizare a companiei, alături de cinema și muzică", potrivit unui comunicat de presă al companiei Orange.

„Noul acord, împreună cu noua ofertă, vin să completeze acțiunile în care ne-am implicat de-a lungul anilor în lumea fotbalului, pentru a aduce acest sport îndrăgit de români mai aproape de clienții noștri, atât pe teren, cât pe televizor și pe telefonul mobil.” a declarat Jean-François Fallacher, Chief Commercial Officer al Orange România.

Oferta Orange, în urma parteneriatului cu LPF

Prin Orange TV Go, soluția Orange TV pentru dispozitivele mobile, clienții Orange cu abonamente din noua ofertă pot urmări nelimitat meciurile din Liga 1 pe telefon, tabletă sau laptop, iar cu ajutorul stick-ului Orange TV și pe ecranul mare al televizorului.

Clienții care au sau activează până pe 10 ianuarie 2016 un abonament Orange Me, Orange Pro sau Orange Net au acces nelimitat la meciurile din Liga 1 Orange prin Orange TV Go, oriunde ar fi. De astăzi, ei au acces nelimitat fără costuri suplimentare la canalele Look TV HD și Look Plus HD, care difuzează toate meciurile din Liga 1, prin serviciul Orange TV Go.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu