Skip to main content

Liviu Mihaiu și Cristina Guseth, printre cei 18 care participă la consultările de la Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier

 
Liviu Mihaiu și Cristina Guseth, printre cei 18 care participă la consultările de la Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier
Liviu Mihaiu

Jurnalistul Liviu Mihaiu și Cristina Guseth, directorul Freedom House România, fundația care organizează concursul Tânărul Jurnalist al Anului, participă la consultările de la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier.

Publicitate

Printre cei invitați la consultări se mai numără Sorin Ioniță, presedintele Expert Forum, Nicușor Dan, activit și fost candidat independent la primăria Capitalei, dar și reprezentanți ai unor organizații precum Centrul Roman pentru Politici Europene (CRPE), Grupul pentru Dialog Social ( GDS) Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate (ARCEN), si Asociatia Pro Infrastructura.

Liviu Mihaiu a anunțat pe Facebook că va participa la consultări și a enumerat câteva motive pentru care a acceptat invitația venită de la Cotroceni.

"Mă ‪#‎duc‬! din următoarele motive:
1. reprezint un un mediu foarte ostracizat : societatae civilă organizată profesional și presa. două domenii faţă de care Statul s-a comportat subversiv și ostil, făcând tot posibilul să le ocupe.
2. Reprezint mai degrabă Piaţa Universităţii 1990, loc in care am manifestat importiva sistemului așa cum fac cei de azi, copiii celor care au luptat la Revoluţie și au fost alergaţi pe străzi la Mineriade..
3. Am fost prezent in '89, cu arma-n mână la Revoluţie și știu exact cine-a deturnat-o din mâinile cetăţenilor transformând Ro intr-un stat captiv.
4. Am 25 de jurnalism in care am scris mii de pagini de anchete despre corupţia politico-adminitrativă
5. N-as vrea ca azi la Cotroceni să fie numai uniformele societăţii "civile" de casă a sistemului, cei care au militat pentru introducerea legilor Big Brother(
6. Mi-au cerut-o mai mulţi oameni zilele trecute și mă duc să-i reprezint pe cei care se simt nereprezentaţi. amin", a scris Liviu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu