Skip to main content

Liviu Nicolescu este noul producator general interimar al TVR

 
Liviu Nicolescu
Liviu Nicolescu

TVR a confirmat, oficial, ca Liviu Nicolescu, seful studiourilor centrale, este noul producator general interimar al postului public, scrie HotNews.ro.

Publicitate

Până recent, producator general interimar era Titi Dincă, numit în funcţie după suspendarea lui Cristian Zgabercea. Însă Dincă şi-ar fi încetat mandatul încă dinainte ca fostul preşedinte-director general Stelian Tănase să fie demis din funcţie de către Parlament şi înlocuit de Irina Radu.

Informaţii cum că Liviu Nicolescu ar fi preluat poziţia de producator general interimar circulau de mai multă vreme, dar până ieri n-au fost confirmate oficial.

Din informaţiile HotNews.ro, dintre toţi şefii din TVR, singurul care s-ar fi sesizat vineri seară ar fi fost Liviu Nicolescu. Chiar şi aşa, postul nu a transmis nimic pe subiectul "Colectiv" până sâmbătă dimineaţa.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • septimiu septimiu
    Da' voi, si in special acrita si frustrata livia, ce-ati produs, inafara de ura si venin? Si pierderi statului, prin salariul pe care vi-l da tvr-ul?
  • livia pila livia pila
    Nenicul asta era sluguta lui Tanase. Cel pe care Stelica il delega sa conduca sedintele de CD fiindca el nu avea chef sa fie prezent acolo. Daca a stiut, de ce nu a intrerupt ipochimenul acesta emisia? De ce nu a sunat-o pe Irina Radu? Eu cred ca anuntul tardiv al numirii pe sest a lui Liviu Nicolescu trebuie urmat urgent de anuntul demisiei lui. Si al demisiei Irinei Radu. Inca si mai urgent.
  • Mihai Mihai
    Parca vad ca a fost pus urmare a unui telefon politic. Eu nu am auzit de acest Nicolescu in televiziune ! Dar nu ne mai mira nimic la tvr.
  • Horea Horea
    Păi ce-a '"produs" important, pana acum, acest Nicolescu incat sa fie recomandat pentru functia de PRODUCATOR GENERAL?

Trimite un comentariu

sus