Skip to main content

Liviu Nicolescu este noul producator general interimar al TVR

 
Liviu Nicolescu este noul producator general interimar al TVR
Liviu Nicolescu

TVR a confirmat, oficial, ca Liviu Nicolescu, seful studiourilor centrale, este noul producator general interimar al postului public, scrie HotNews.ro.

Până recent, producator general interimar era Titi Dincă, numit în funcție după suspendarea lui Cristian Zgabercea. Însă Dincă și-ar fi încetat mandatul încă dinainte ca fostul președinte-director general Stelian Tănase să fie demis din funcție de către Parlament și înlocuit de Irina Radu.

Publicitate

Informații cum că Liviu Nicolescu ar fi preluat poziția de producator general interimar circulau de mai multă vreme, dar până ieri n-au fost confirmate oficial.

Din informațiile HotNews.ro, dintre toți șefii din TVR, singurul care s-ar fi sesizat vineri seară ar fi fost Liviu Nicolescu. Chiar și așa, postul nu a transmis nimic pe subiectul "Colectiv" până sâmbătă dimineața.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Da' voi, si in special acrita si frustrata livia, ce-ati produs, inafara de ura si venin? Si pierderi statului, prin salariul pe care vi-l da tvr-ul?
  • Nenicul asta era sluguta lui Tanase. Cel pe care Stelica il delega sa conduca sedintele de CD fiindca el nu avea chef sa fie prezent acolo. Daca a stiut, de ce nu a intrerupt ipochimenul acesta emisia? De ce nu a sunat-o pe Irina Radu? Eu cred ca anuntul tardiv al numirii pe sest a lui Liviu Nicolescu trebuie urmat urgent de anuntul demisiei lui. Si al demisiei Irinei Radu. Inca si mai urgent.
  • Parca vad ca a fost pus urmare a unui telefon politic. Eu nu am auzit de acest Nicolescu in televiziune ! Dar nu ne mai mira nimic la tvr.
  • Păi ce-a '"produs" important, pana acum, acest Nicolescu incat sa fie recomandat pentru functia de PRODUCATOR GENERAL?

Trimite un comentariu