Skip to main content

Moment tabloid la Pro TV: astroloaga Minerva, invitată să vorbească de "Karma colectivă"

 
Minerva
Minerva

Pro TV a abordat subiectul tragediei din Clubul Colectiv şi într-o manieră tabloidă. În timp ce câţiva angajaţi ai Pro TV sunt încă în stare critică la spital, iar Ştirile Pro TV au pornit o campanie umanitară de strângere de fonduri şi au acoperit jurnalistic subiectul, astăzi, la Vorbeşte lumea, a fost invitată pe post astroloaga Minerva, într-un moment care a vorbit despre "Karma colectivă". Doar România TV a mai dezbătut subiectul tragediei din club cu un personaj asemănător în studio: o astroloagă a fost printre invitaţii canalului de ştiri tabloid zilele trecute.

Publicitate

Subiectul "Karmei colective" a fost dezbătut în platou cu Cove şi cu Sore. Pe burtieră a rulat la începutul emisiunii burtiera Şi-au prevestit moartea? Urmată de Răpuşi de blestemul colectiv?

Minerva a sugerat şi o slujbă la Clubul Colectiv, o slujbă “de dezlegare pe Pâmânt”. Telespectatorii au putut afla că românii sunt “un popor cu ascendentul în Vărsător”.

După zece minute cu Minerva, a urmat o transmisiune în direct de la Spitalul de Arşi, apoi invitatul din studio a fost un medic. Discuţia a continuat apoi într-o altă notă, cu apeluri pentru donaţii şi cu reporterul Pro TV Alex Dima în studio.

Pro TV are doi angajaţi internaţi în spital urmare a incendiului din Clubul Colectiv: fotografa Teodora Maftei şi Cristian Matei, editor la ştirileProTV.ro. Alţi oameni din postul TV, precum reporterul Remus Achim, au fost prezenţi la tragedia din Clubul Colectiv, unde şi-au pierdut viaţa 32 de oameni.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tux Tux
    De 10 ani PRO TV nu mai este ce a fost, manelizat complet.
  • F F
    emisiunile de gen care au tratat subiectul asta au facut-o cam pe langa. cine stie cu ce vor veni de azi Wowbiz si Un show pacatos?
  • gigi gigi
    Asteptam si o emisiune cu adevarata Mama Omida. Maruta, ne pregatesti tu vreo "surpriza" ceva?
  • marian marian
    a aparut si Iulian sa comenteze fara el nu se poate , du te dupa mile m daca era vorba despre la.....ina nu mai comentai las o balta si nu ti mai baga nasul atat i ti multumesc . precum si petrisor alt subiect nu gasea,
  • Iulian Iulian
    Cat se mai mesteca subiectul? Azi-maine vedem ca Protv o sa faca un test in care o sa vina vrajitoarea sa ghiceasca daca reinvie toti mortii. Penibili.
  • Dorian Dorian
    În acelaşi timp, la Digi 24 vorbea, cu pertinenţa şi decenţa cu care ne-a obişnuit, doamna Aurora Liiceanu. Dar câţi s-au uitat, mai ales că după 5 minute emisiunea s-a difuzat doar online?

Trimite un comentariu

sus