Skip to main content

Moment tabloid la Pro TV: astroloaga Minerva, invitată să vorbească de "Karma colectivă"

 
Moment tabloid la Pro TV: astroloaga Minerva, invitată să vorbească de "Karma colectivă"
Minerva

Pro TV a abordat subiectul tragediei din Clubul Colectiv și într-o manieră tabloidă. În timp ce câțiva angajați ai Pro TV sunt încă în stare critică la spital, iar Știrile Pro TV au pornit o campanie umanitară de strângere de fonduri și au acoperit jurnalistic subiectul, astăzi, la Vorbește lumea, a fost invitată pe post astroloaga Minerva, într-un moment care a vorbit despre "Karma colectivă". Doar România TV a mai dezbătut subiectul tragediei din club cu un personaj asemănător în studio: o astroloagă a fost printre invitații canalului de știri tabloid zilele trecute.

Publicitate

Subiectul "Karmei colective" a fost dezbătut în platou cu Cove și cu Sore. Pe burtieră a rulat la începutul emisiunii burtiera Și-au prevestit moartea? Urmată de Răpuși de blestemul colectiv?

Minerva a sugerat și o slujbă la Clubul Colectiv, o slujbă “de dezlegare pe Pâmânt”. Telespectatorii au putut afla că românii sunt “un popor cu ascendentul în Vărsător”.

După zece minute cu Minerva, a urmat o transmisiune în direct de la Spitalul de Arși, apoi invitatul din studio a fost un medic. Discuția a continuat apoi într-o altă notă, cu apeluri pentru donații și cu reporterul Pro TV Alex Dima în studio.

Pro TV are doi angajați internați în spital urmare a incendiului din Clubul Colectiv: fotografa Teodora Maftei și Cristian Matei, editor la știrileProTV.ro. Alți oameni din postul TV, precum reporterul Remus Achim, au fost prezenți la tragedia din Clubul Colectiv, unde și-au pierdut viața 32 de oameni.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • emisiunile de gen care au tratat subiectul asta au facut-o cam pe langa. cine stie cu ce vor veni de azi Wowbiz si Un show pacatos?
  • a aparut si Iulian sa comenteze fara el nu se poate , du te dupa mile m daca era vorba despre la.....ina nu mai comentai las o balta si nu ti mai baga nasul atat i ti multumesc . precum si petrisor alt subiect nu gasea,
  • Cat se mai mesteca subiectul? Azi-maine vedem ca Protv o sa faca un test in care o sa vina vrajitoarea sa ghiceasca daca reinvie toti mortii. Penibili.
  • În acelaşi timp, la Digi 24 vorbea, cu pertinenţa şi decenţa cu care ne-a obişnuit, doamna Aurora Liiceanu. Dar câţi s-au uitat, mai ales că după 5 minute emisiunea s-a difuzat doar online?

Trimite un comentariu