Skip to main content

MRM//McCann Romania are un nou director executiv de creaţie

 

Ioana Filip a fost promovata ca Executive Creative Director al MRM//McCann Romania, divizia de digital din cadrul McCann Worldgroup Romania.

Publicitate

Ioana Filip si-a inceput cariera in publicitate in anul 2006 iar in 2011 s-a alaturat echipei de creatie McCann Bucuresti, lucrand pe unele dintre cele mai mari branduri de pe piata locala, cum ar fi: Vodafone, Coca-Cola sau Unicredit.

In 2013 Ioana a fost numita Group Creative Director in cadrul McCann Bucuresti, pentru toate brandurile din portofoliul Coca-Cola Romania.

Ioana Filip este unul dintre cei mai premiaţi directori de creatie din Romania. In anul 2013, Ioana castiga 3 premii la cel mai important festival de publicitate din lume – Cannes Lions – cu campania „Digital Library”, dezvoltata pentru Vodafone Romania (doua premii de argint si unul de bronz). Au urmat alte premii importante la festivaluri ca Eurobest, Golden Drum, Webby Awards, Effie Awards.

De asemenea, Ioana a fost membra a juriului New York Festivals in anul 2013, a fost prima romanca din juriul Clio Awards in anul 2014 si singurul speaker roman de la Eurobest in acelasi an, iar in 2015 a jurizat AdStar.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus