Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Cele 13 porunci ale lui Cioloș"

 

 

Publicitate

Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre planul de măsuri în 13 puncte, prevăzut în programul de guvernare al premierului Dacian Cioloș. "Cele 13 porunci ale lui Cioloș", titrează Adevărul pe prima pagină.

"Alegerile locale cu două tururi de scrutin, continuarea luptei anticorupție, o nouă lege a sănătății și menținerea stabilității macroeconomice se numără printre măsurile propuse de Cioloș", mai scrie cotidianul pe coperta ediției de astăzi. 

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale ziarelor de astăzi. 

România liberă: "Cum își propune Guvernul Cioloș să schimbe România". Ziarul scrie că programul Guvernului Cioloș cuprinde, printre altele, modificări radicale ale legislației electorale, dar și ale cele privind lupta anticorupție. 

Jurnalul Național: "Guvernare în stil tehnocrat: țara, de la actor strategic la nod logistic". Cotidianul scrie că programul Cabinetului Cioloș include 13 "pagini de deziderate" și că partidele încep să pună condiții, înainte de votul final. 

Evenimentul zilei: "Politicianul care a vrut să controleze Sănătatea printr-un ministru-manechin". Ziarul scrie că fotomodelul propus inițial la Sănătate conduce un ONG care finanțează campania de imagine a lui Cristian Bușoi, candidat PNL la Primăria București. 

Click!: "EBa face piața în haine de 20.000 de euro". Tabloidul editat de Adevărul Holding vorbește despre ținutele scumpe pe care Elena Băsescu le afișează atunci când își face cumpărăturile. 

Libertatea: "Cât de sărac înseamnă să fii sărac". Ziarul tabloid scrie că "peste 500.000 de români trăiesc din ajutoare sociale".

Gazeta Sporturilor: "Ironman". Publicația de sport scrie că Helmuth Duckadam va suferi o intervenție chirurgicală prin care genunchiul de la piciorul stâng îi va fi înlocuit cu unul din metal.

Academia Cațavencu: "Fiindcă vom avea un guvern de tehnocrați, toate partidele sunt în oPoziție". Materialul de pe prima pagină a săptămânalului de satiră este ilustrat cu o serie de poziții în care stau partidele politice întruchipate de niște personaje colorate.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu