Skip to main content

PRESA DE AZI. Tragedia din Colectiv și astăzi pe primele pagini ale ziarelor. EVZ: "Au murit otrăviți"

 

EvenimentulZilei-10-11-2015Tragedia din clubul Colectiv, care a îndoliat o țară întreagă, ține prima pagină a ziarelor de azi. Evenimentul zilei scrie despre rezultatele autopsiilor conform cărora tinerii au murit intoxicați cu monoxid de carbon și acid cianhidric. "Au murit otrăviți", titrează EVZ pe prima pagină.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte tratate de presa de astăzi.

Adevărul: Nicolae Bănicioiu: "Să mă întrebe cineva dacă sunt morții ascunși prin spitale, în saci, mi se pare deplasat". Ziarul a publicat pe prima pagină un interviu acordat de ministrul Sănătății la Adevărul Live. Nicolae Băniciou spune că este surprins să constate că "sunt oameni care continuă cu aceste zvonuri care fac rău deopotrivă pacienților și aparținătorilor".

Jurnalul Național: "Încă o ilegalitate. Clubul morții, închiriat doar în condiții speciale". Cotidianul scrie că "trei cauze penale distincte au fost deschise în urma tragediei din data de 30 octombrie". Ziarul mai notează că patronii clubului aveau obligația ca, înainte de a subînchiria spațiul, să obțină acordul scris al proprietarului cădirii, care trebuia să verifice dacă se îndeplineau toate condițiile pentru organizarea evenimentului.

Puterea: "Acid cianhidric în sângele morților din Colectiv. Otrăviți!". Cotidianul scrie că "în sângele a 18 dintre cele 26 de persoane care au murit, inițial, în urma incendiului din clubul bucureștean Colectiv, s-au găsit substanțe toxice în doze letale, între care acid cianhidric și monoxid de carbon".

România liberă: "Iohannis blochează banii promiși de Ponta oligarhilor de la Chișinău". Ziarul editat de Medien Holding scrie că șeful statului a retrimis ieri, spre o nouă examinare, Parlamentului proiectul de lege privind ratificarea acordului de împrumut în valoare de 150 de milioane de euro semnat de guvernele român și moldovean pe 7 octombrie.

Libertatea: "Drumul banilor de la donatori la victime". Tabloidul scrie că "este aproape imposibil de contorizat, la leu, câți bani au fost donați în total pentru victimele incendiului din clubul groazei" și că "nu există o coordonare centrală, autoritățile se implică foarte puțin și drept urmare au început să apară suspiciuni".

Click!: "Jojo, la tribunal cu fostul soți pentru banii copilului". Tabloidul editat de Adevărul Holding scrie despre procesul intentat de Jojo fostului soț pentru pensia de întreținere a fiului lor, în vârstă de patru ani.

Gazeta Sporturilor: "Mirajul deșertului, etajul 24". Ziarul de sport l-a vizitat la Beer Sheva pe Hoban, autorul golului cu Finlanda, care a propulsat România la Euro.

Rubrica Presta de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO.

  • Puterea-10-11-2015
  • GazetaSporturilor-10-11-2015
  • JurnalulNational-10-11-2015
  • EvenimentulZilei-10-11-2015
  • Click-10-11-2015
  • Adevarul-10-11-2015

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu