Skip to main content

Pro Cinema va difuza luna aceasta filme clasice alb-negru. The awful truth și It happened one night, printre pelicule

 
Pro Cinema va difuza luna aceasta filme clasice alb-negru. The awful truth și It happened one night, printre pelicule
Film Pro Cinema

Pro Cinema va difuza șuna aceasta filme clasice alb-negru. Printre peliculele de Oscar care vor rula pe canalul de filme sunt The awful truth His girl Friday și It happened one night. Filmele vor fi difuzate de luni până joi, între 18:30 și 20:30.

Publicitate

Clark Gable, Cary Grant, Gary Cooper, Humphrey Bogart, Joan Crawford sau Claudette Colbert sunt doar câteva dintre numele sonore ale cinematografiei care apar în filmele care vor rula pe Pro Cinema.

Comedia romantică It happened one night este una dintre cele mai importante pelicule ale epocii sale, la Ceremonia de decernare a premiilor Oscar din 1935 fiind nominalizată și premiată la cele mai importante 5 categorii: Cel mai bun film, Cel mai bun actor în rol principal (Clark Gable), Cea mai bună actriță în rol principal (Claudette Colbert), Cel mai bun regizor și Cel mai bun scenariu adaptat.

Un alt film de referință este The awful truth, care prezintă povestea lui Jerry & Lucy. Hotărâți să divorţeaze amiabil, vor avea un singur litigiu: Mr. Smith, răsfăţatul lor... căţel! Pelicula a fost nominalizată la Oscar pentru Cel mai bun film, Cea mai bună actriță în rol principal, Cel mai bun regizor (unde a și obținut marele premiu), Cel mai bun montaj, Cel mai bun actor în rol secundar și Cel mai bun scenariu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu