Skip to main content

Pro TV, cinci zile de programe speciale pentru împlinirea a 20 de ani de la lansare. O ediţie specială Vocea României de 1 Decembrie

 
Pro TV, cinci zile de programe speciale pentru împlinirea a 20 de ani de la lansare. O ediţie specială Vocea României de 1 Decembrie

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la lansare, Pro TV a pregătit cinci zile de programe speciale, care combină "divertismentul, acţiunea şi spiritul românesc tradiţional", potrivit unui comunicat de presă al televiziunii. Pe 1 Decembrie, postul TV va difuza de la ora 20.30 o ediţie specială a show-ului Vocea României.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, programul special pregătit de Pro TV în intervalul 27 noiembrie - 1 Decembrie.

Vineri, 27 noiembrie, Pro TV va difuza prima ediţie live a show-ului Vocea României.

Sâmbătă şi duminică, 28 şi 29 noiembrie, televiziunea va difuza două blockbustere: Avatar şi 007: Coordonata Skyfall.

Luni, 30 noiembrie, Pro TV va difuza o ediţie specială MasterChef în care concurenţii vor găti reţete vechi româneşti.

Marţi, pe 1 Decembrie, care este şi ziua postului de televiziune, Pro TV va difuza începând cu ora 7.00 dimineaţa o ediţie specială Ştirile Pro TV. Timp de şase ore, echipa ştirilor va prezenta subiecte şi poveşti.

De la ora 13:00, urmează o ediţie specială a emisiunii Ce spun românii, prezentată de Cabral, în care concurenţi vor fi vedete care au apărut în emisiunile Ferma Vedetelor şi Sunt celebru, scoate-mă de aici! Acestea se vor lupta să câştige o sumă cât mai mare de bani, pe care o vor dona către o cauză socială.

La ora 14:00, postul va difuza filmul Aventurile lui TinTin: Secretul Licornului, iar ediţia specială La Măruţă, care va începe la 16:15, vine cu o confruntare între munteni, moldoveni şi ardeleni.

Ştirile PRO TV sunt, ca de obicei, de la 19:00, când Andreea Esca, va spune pentru „Bună seara, România, Bună seara, Bucureşti”.

De la 20:30, postul de televiziune va difuza o ediţie specială a show-ului Vocea României, cu ocazia Zilei Naţionale a României şi a PRO TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    LA MULTI ANI PROTV!!!!!
  • 12346M 12346M
    Foarte slabă oferta, având în vedere faptul că sunt 20 de PRO TV!!

Trimite un comentariu

sus