Skip to main content

PRO TV lansează un concurs pe Twitter în timpul show-ului Vocea României

 

Începând cu edițiile live Vocea României, o parte dintre tweet-urile de pe hashtagul #vocearomaniei se vor vedea și la televizor. PRO TV lansează concursul Fii VIP la Vocea României, în urma căruia patru dintre cei mai activi fani care comentează pe Twitter, în prima semifinală live a competiției muzicale, vor fi invitați la finala show-ului.

Publicitate

Mecanismul concursului

Mesajele postate pe Twitter pe durata primului show live Vocea României, pe 27 noiembrie, pe hashtag #vocearomaniei, vor fi centralizate, iar Tudor, Loredana, Smiley și Moga vor alege câte un câștigător dintre cei care au publicat mesaje sau comentarii despre show.

"Câștigătorii Fii VIP la Vocea României vor avea parte, însă, de tratament preferențial: meet and greet cu antrenorul care i-a ales câștigători, selfie-uri cu simpaticul Pavel Bartoș și cele mai apropiate locuri de scenă, de unde vor simți toate emoțiile celui mai important live din sezon: finala!", potrivit unui comunicat de presă al Pro TV

Cei patru câștigători vor fi anunțați pe 2 decembrie. Concursul este valabil pentru persoanele de peste 18 ani care locuiesc în România, iar toate costurile de transport și cazare vor fi acoperite de PRO TV.

Regulamentul complet va putea fi găsit vineri, înainte de începerea concursului, pe protv.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu