Skip to main content

Solistul trupei Jukebox, de la Cronica Cârcotașilor, concurează la X Factor

 
Solistul trupei Jukebox, de la Cronica Cârcotașilor, concurează la X Factor
Alex Vasilache

Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox de la Cronica Cârcotașilor, concurează la X Factor, emisiune difuzată vinerea de Antena 1.

„Întrebat de ce vrea la X Factor, având în vedere că face parte dintr-o formație cunoscută și are o carieră în muzică, Alex recunoaște că, deși oamenii îl recunosc, puțini sunt cei care știu ce poate face el pe scenă", se arată într-un comunicat de presă al Antenei 1.

Publicitate

Alex Vasilache a lipsit de la câteva ediții ale Cronicii Cârcotașilor pentru ca a participat la filmările pentru Antena 1, dar după ce își va încheia aparițiile la X Factor va reveni la Prima TV, potrivit informațiilor Paginademedia.ro.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Oricum, majoritatea finalistilor de la X factor sau de la Vocea R, sunt cu mult peste unele dintre "vedetele" de pe sticla.
  • vrea sa castige premiul de bani sa mai il tina baby broker pe linia de plutire. sa vedem cum se face de ras baby broker in fata varanului.
  • iti spun din nou. invata sa citesti. eu am spus clar ca nici X Factor, nici Vocea nu joaca un rol esential in cariera artistilor. cum tu crezi altceva, tu trebuie sa spui pe unde sunt castigatorii X Factor. cauta pe youtube si restul numelor din lista mea sa vezi ca si ei au milioane de vizualizari.
  • De la Vocea unde sunt castigatorii? Si dintre aia ce ai zis tu doar pe Oana Radu, Feli si Stan ii stiu. Eu ma refeream la cei care trec de 3mil views pe yt.
  • Stefan Stan, Catalin teodorescu, Dalma Kovacs, Brighi, Feli, Oana Radu au reusit cel putin la fel de multe precum cei din lista ta. Ti-am mai spus-o si ti-o mai spun. Nici Vocea, nici X Factor nu joaca un rol esential nici in Romania, nici in alta parte. Ambele showuri creeaza niste oportunitati, dar faptul ca participi la un show sau la altul nu iti garanteaza succesul. Cel mai bun argument e ca din lista ta doar Florin Ristei a castigat X Factor. El ramane cunoscut de publicul Antenelor pentru ca este bagat excesiv in diverse emisiuni. Unde sunt ceilalti castigatori?
  • De la X FACTOR devii mare artist. Multi au reusit(Jo, Maxim, Florin Ristei, Nadir, Uddi s.a.m.d.)
    La V.Romaniei canta Feli ..
    Cunostintele mele zic ca se uita la Vocea doar pentru muzica ascultata in acea seara, fara sa sustina pe cineva

Trimite un comentariu