Skip to main content

Sport Total FM vrea să se extindă în 15 localităţi

 
Sport Total FM vrea să se extindă în 15 localităţi

Global Media Expert, societate deţinută de Călin Letiţia, s-a înscris la concursul de licenţe radio pentru a-şi extinde reţeaua la nivelul a 15 localităţi.

Publicitate

Dacă va obţine noi licenţe de la CNA, staţiile noi înfiinţate vor retrasmite integral programul postului Sport Total FM din Bucureşti.

Localităţile unde Sport Total FM vrea să se extindă sunt următoarele: Baia Mare, Bistriţa, Cernavodă, Câmpulung, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Hunedoara, Iaşi Piatra Neamţ, Reşiţa, Sibiu, Slobozia, Târgovişte, şi Timişoara.

Valoarea investiţiei iniţiale se ridică la valoarea de 6.700 euro pe staţie.

Daniel Nazare, redactor-şef Sport Total FM:

“Dorim să oferim informaţie nu numai din fotbal. Logica extinerii se bazeaza pe faptul ca multe oraşe din cele cu licenţele solicitate stau foarte bine din punct de vedere sportiv, iar noi ne dorim să relatăm despre competiţiile sportive din respectivele localităţi”

Din proiectul editorial al Sport Total FM:

"Ne propunem si in continuare sa abordam tematici sportive si subiecte cat mai diverse, venind, astfel, in sprijinul educarii si informarii permanente a ascultatorilor nostri, cu o grila de programe de calitate, atent conceputa, ce promoveaza toate sporturile nationale si internationale, la toate nivelurile. Realizatorii emisiunilor sunt reputati jurnalisti sportivi, precum Cristian Topescu, Horatiu Sima, Radu Banciu, Florin Chivulete, Daniel Nazare, Narcis Drejan dar si experimentati oameni de radio ca Mihai Pahontu sau Gabi Maricescu."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    La ce afaceri se fac cu Sport Total FM de catre Serban Chioncel, Letitia Calin si Felix Tataru nu ma mir ca vrea licente in plus ca sa mai spele niste bani. PS Ce emisiune are Cristian Topescu? Mai corect este "a avut", acum nu mai are nimic, doar se folosesc de numele lui.

Trimite un comentariu

sus