Skip to main content

Un concurs de la Activia, peste 1.000 de comentarii

 

Un concurs Activia prin care a fost pus la bătaie un bax de iaurturi a fost cel mai comentat post de pe Facebook pe ziua de ieri, din categoria Mâncare şi băutură. Mesajul de pe contul oficial al Activia a adunat peste 1.000 de comentarii.

Publicitate

În topul postărilor de pe paginile din categoria mâncare şi băutură cu cele mai multe comentarii se mai găsesc postările de pe pagina oficiala Lactag, de pe cea a Alira Vinul, a Star Romania şi a Toortitzi.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe facebook din rândul unei anumite categorii. Pentru ziua de ieri, selecţia a vizat categoria mâncare şi băutură.

1. Pagina oficiala Activia, 1009 de comentarii la mesajul:

Cine se bucura de un Activia in fiecare zi poate sa recunoasca imediat diferentele. Spuneti-ne in comentarii pana pe 25 noiembrie la ora 13:00 cate deosebiri gasiti intre cele doua imagini si puteti castiga un bax de iaurturi Activia prin tragere la sorti.

2. Pagina oficiala Lactag, 617 de comentarii la mesajul:

Stiai ca fiecare litera din Alfabetul Lactag iti poate aduce un cos plin cu bunatati, in doar doi pasi simpli? 1.Asigura-te ca ai dat like paginii noastre. 2.Da like & share public postarii cu litera sau produsul tau preferat. Gata, ai aflat ceva nou si ai intrat in tragerea la sorti pentru unul dintre cosurile Lactag! Castigatorii pentru saptamana in curs vor fi anuntati in fiecare vineri.

3. Pagina oficiala Alira Vinul, 341 de comentarii la mesajul:

CONCURS! Castiga marele premiu de sarbatori: peste 100 sticle Alira Rose 2013, ales ca cel mai bun vin rose din Romania la Tastevin Confreria Vinului 2014. Sau cate o sticla saptamanal. Regulament: * Like pagina de Facebook Alira Vinul * Share-uiste poza cu hashtag-ul #CelMaiBunRose (ca se te putem gasi) * Lasa un comentariu la aceasta postare in care dai tag persoanei cu care te vei bucura de vinul primit Premiul I: 102 sticle Alira Rose 2013 Premiul II: 48 sticle Alira Rose 2013 Premiul III: 24 sticle Alira Rose 2013 Premii speciale: cate doua sticle in fiecare saptamana Perioada concurs: 27 octombrie - 7 decembrie Desemnarea premiilor I, II si III: 8 decembrie

4. Pagina oficiala Star Romania, 196 de comentarii la mesajul:

Atunci când organizezi o seară de board games în familie, te asiguri că toate elementele îţi sunt favorabile pentru a câştiga. Hai în comentarii, până pe 30 noiembrie, ora 17:59, să ne povesteşti care sunt cele mai importante ingrediente pentru o seară de succes. Câstigătorul va fi premiat cu o cutie de STAR Mix.

5. Pagina oficiala Toortitzi, 133 de comentarii la următoarea imagine:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus