Skip to main content

Adrian Sârbu, petrecere de 20 de ani cu primii Pro TV-iști: „probabil, dacă vom reuși, vom lucra din nou împreună”

 
Adrian Sârbu, petrecere de 20 de ani cu primii Pro TV-iști: „probabil, dacă vom reuși, vom lucra din nou împreună”
Foto: Cristina Drăgan

Petrecere Pro TV de 20 de ani, cu Adrian Sârbu și primii „Pro TV-ști”. Foști și actuali angajați din perioada de început a Pro TV-ului s-au adunat aseară la o petrecere la care a fost invitat și Adrian Sârbu. Este o întâlnire pe care o organizează anual foști angajați ai Pro TV.

Fondatorul Pro TV a ținut și un discurs în fața celor peste 150 de persoane prezente la eveniment, în care le-a spus să aibă grijă de ei și de familiile lor și că „probabil, dacă vom reuși, vom lucra din nou împreună”. 

Publicitate

La petrecere, au fost atât vedere de pe ecran, dar și oameni din redacții, garderobiere sau femei de serviciu. 

Printre cei care au ajuns la petrecere au fost și Andreea Esca, Florin Călinescu, Mihai Călin, Mihai Dedu, Doina Gradea  (fostă asistentă a lui Sârbu și fost director al Pro TV International), Felix Tătaru de la GMP, care a început ca operator de imagine la Pro TV, Adriana Muraru (acum la Digi24), Cristina Trepcea (fost membru CNA, acum realizatoare de emisiuni la Itsy Bitsy) și Sorin Enache, fost director Pro TV, care a trecut apoi la Antena 1 și la Realitatea. 

Este a patra petrecere/întâlnire dedicată celor 20 de ani pe care Pro TV i-a împlinit în acest an. În seara de 1 decembrie, angajații Pro TV au sărbătorit aniversarea la Pescăruș. În același timp, în aceeași seară, un grup mai restrâns de foști proteviști se întâlneau la Fratelli, la un eveniment la care participa și Adrian Sârbu. Un alt grup, mai restrâns, tot de foști angajați, se întâlnea într-un alt loc, la Embassy. Imagini de la întâlnirea de aseară:

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Se schimba conducerea in pro atat de des incat nu mai stii de care parte sa te dai.
  Asa ca fuge toata lumea inapoi la sarbu sub pretextul "vremurilor bune".
  Daca lasi un cutit in mijlocul camerei si stingi lumina la o petrecere de genul asta, putini vor iesi intregi.
 • Să ne înțelegem: la fratelli au fost sovieticul și câțiva speriați, la pescăruș au fost doar cei din poză însă nu se vede Esca , a trădat, la sfârșit , cum vine.....
  @iulian Sârbu e creativ nu va face același lucru de două ori
 • Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri!

  La intalnire au fost prezenti doar o parte din cei care simt Pro, insa foarte multi au fost acolo cu sufletul!
  Terminati cu invidia si rautatea pentru ca va distruge, iar Adrian Sarbu are puterea sa se reinventeze!
  Nu ar fi prima oara!
 • Oamenii au lucrat multi ani impreuna si au dreptul si libertatea de a se intalni sa celebreze realizarile pe care le-au avut. Cu bune si cu rele, ca asa e in viata. Cu prietenii si cu dusmanii, ca asa-i la romani.
  Eu cred ca a fost o singura ipocrizie, cea din partea lui Adrian Sarbu, cand a declarat „probabil, dacă vom reuși, vom lucra din nou împreună”. Sa faca ce si unde? In ziua de azi, pentru o televiziune mare e nevoie de bani multi. Nimeni din aceasta adunare nu are destui. Nici toti la un loc nu aduna destui. Cu Adrian Sarbu in frunte, cu antecendetele sale cunoscute, niciun investitor serios nu risca muntele de bani necesar unei televiziuni mari. Iar Adrian Sarbu, in alta postura decat cea de sef peste toti, nu se poate concepe. Situatia ipotetica enuntata este limpede imposibila, iar orice promisiune in sensul asta este doar o ipocrizie.

Trimite un comentariu