Skip to main content

Fostul director comercial de la Prima TV, pe aceeași funcție la Cable Direct

 
Fostul director comercial de la Prima TV, pe aceeași funcție la Cable Direct

Ecaterina Matei, fost director comercial al Prima TV, va ocupa, începând din 1 ianuarie 2016, aceeași funcție la Cable Direct, companie românească dedicată vânzării de publicitate pentru televiziunile tematice.

Publicitate

Cu o experiență de 15 ani în televiziune, Ecaterina Matei va conduce activitatea Cable Direct și va avea în coordonare profesioniști în diferite domenii, precum vânzări, marketing & PR, cercetare, trafic și planificare.

"Obiectivele sale, în noua poziție, vor include lărgirea portofoliului de clienți, creșterea cifrei de afaceri și elaborarea unei strategii de dezvoltare a companiei", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Despre Cable Direct

Cable Direct România este parte a grupului Sony Pictures Entertainment. Pe lângă vânzarea de spațiu media pentru televiziunile de nișă, compania desfășoară și activități de marketing, producție de programe finanțate de clienți, organizare de evenimente și campanii promoționale pentru mediile reprezentate. De-a lungul anilor, Cable Direct a reprezentat televiziuni precum Discovery Channel, National Georgraphic Channel, National Geographic Wild, TNT, Cartoon Network, Disney Channel, Atomic TV, UTV, AXN și History Channel.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu