Skip to main content

Galele live X Factor încep pe finala Vocea României

 
Galele live X Factor încep pe finala Vocea României
Vocea X Factor

Antena 1 va difuza vineri prima gală live din acest sezon X Factor, zi în care Vocea României, show-ul de pe Pro TV, are programată marea finală. Ambele emisiuni încep la ora 20.30. 

La prima gală live a programului X Factor vor participa nouă concurenți, în timp ce tofeul Vocea României se va disputa între patru finaliști.

Publicitate

La X factor, celor nouă concurenți care fac parte din cele trei categorii ale concursului se va alătura un al 10-lea concurent, cel ales de public pe baza voturilor înregistrate în Aplicația X Factor România.

Care sunt concurenții X Factor de la prima gală live

  • Din echipa Deliei fac parte: Anastasia Ursu, Alex Vasilache (Jukebox) și Andrei Ioniță
  • Echipa Ștefan Bănică: Endy Glikman (16 ani), Erika Isac (16 ani) și Florin Răduță (21 de ani)
  • Echipa Horia Brenciu: - B52 (Andra, Tudor și Vlad), Bravissimo – grupul format din 9 membri, care vin de la Chișinău și Tomato – Thomas și Amato. 

Care sunt concurenții care se bat pentru trofeul Vocea României?

Echipa Smiley va fi reprezentată în marea finală de doi concurenți, Michel Kotcha și Tobi Ibitoye, echipa Tudor o aduce în lupta finala pentru marele trofeu pe Cristina Bălan, iar echipa Moga îl aduce pe scena pe Tomi Weissbuch.

În premieră la Vocea României, Loredana nu va avea un concurent în finală, însă ea va sta alaturi de ceilalți trei antrenori și îi va sustine pe cei patru concurenți.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu